ჩვენ და ჩვენი სიზმრები ;დდ
+4
MaRiami
Espinela-Fans
Mariko
tiko_levymontes
8 posters
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ჩვენ და ჩვენი სიზმრები ;დდ
Tiko Villalobos wrote:pirdapirobahsi dzaanMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:idnoetshi mere??? tu rame eg miamishi und ayofiliyo iq cxovrobs chocoMariko wrote:Mariami wrote::DDDDDDDDDDDDDDDDDMariko wrote:Mariami wrote:კაი ჯანდაბას ერთს დავწერ
დამესიზმრეა რო თიკოს წვერდი მობილურზე და მომწერა გახარეუბლმა რო კუნა ჩემს სანახავად მოდის ინდოეთის სურნელშიოო დ;დდ ინდოეთის სურელზე ძააან ემცინება დაა ისეთი გახარებული წმერრდა
მერე სიზმარში მიკვრიდა თუიკოს რ აუნდა ინდოეთშითქო ან კუნა რატო მიდის იქთქო და მაგ დროს გამეღვიძაა :დდ
vaaa mec vichitebi :DDDD
Uechveli tikos kapotze gavige da chavakitxe cocxalia tu mkvdari metqi :DDD
bitch :DDD
- Spoiler:
vici
kide kai :DDD
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
Aaa dges gaby damesizmraa :D premios billboardze midioda quchashi fexit :D me manqnit viyavi bebiastan ertad gadmovxti da mivvardi vutxari gaby fotos gadavigeb metqi shentan tele avige foto unda gadamego mastan da gavcherdi da vutxari aaa gabi vgijdebi shenze metqi sicocxleze metad miyvarxar metqi tu sheidzleba chagexuto da mitxra ara ara ar momekaroo makiaji gamifuchdeba witel xalichaze unda gaviaro da chemi dzma magvidzebda wavedit batumshi mivdivarto :DDD
Espinela-Fans- საყვარელი სერიალი : Game of thrones/Kara Sevda
პოსტების რაოდენობა : 26147
დაბადების თარიღი : 11.08.01
ქულები : 26762
ასაკი : 23
nagavi akiajis gamo ar gadaigo shentan foto?Espinela-Fans wrote:Aaa dges gaby damesizmraa :D premios billboardze midioda quchashi fexit :D me manqnit viyavi bebiastan ertad gadmovxti da mivvardi vutxari gaby fotos gadavigeb metqi shentan tele avige foto unda gadamego mastan da gavcherdi da vutxari aaa gabi vgijdebi shenze metqi sicocxleze metad miyvarxar metqi tu sheidzleba chagexuto da mitxra ara ara ar momekaroo makiaji gamifuchdeba witel xalichaze unda gaviaro da chemi dzma magvidzebda wavedit batumshi mivdivarto :DDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
Uime shtero foto ki ara vutxari gadagexvevi tqo gakocebtqo da arao makiaji gamifuchdeba witel xalichaze unda gaviaro tore fotos igebda chemtan :DTiko Villalobos wrote:nagavi akiajis gamo ar gadaigo shentan foto?Espinela-Fans wrote:Aaa dges gaby damesizmraa :D premios billboardze midioda quchashi fexit :D me manqnit viyavi bebiastan ertad gadmovxti da mivvardi vutxari gaby fotos gadavigeb metqi shentan tele avige foto unda gadamego mastan da gavcherdi da vutxari aaa gabi vgijdebi shenze metqi sicocxleze metad miyvarxar metqi tu sheidzleba chagexuto da mitxra ara ara ar momekaroo makiaji gamifuchdeba witel xalichaze unda gaviaro da chemi dzma magvidzebda wavedit batumshi mivdivarto :DDD
didi gansxvavebaaaa mere makiajis gamo gitxra fans uari? :DDDDDDEspinela-Fans wrote:Uime shtero foto ki ara vutxari gadagexvevi tqo gakocebtqo da arao makiaji gamifuchdeba witel xalichaze unda gaviaro tore fotos igebda chemtan :DTiko Villalobos wrote:nagavi akiajis gamo ar gadaigo shentan foto?Espinela-Fans wrote:Aaa dges gaby damesizmraa :D premios billboardze midioda quchashi fexit :D me manqnit viyavi bebiastan ertad gadmovxti da mivvardi vutxari gaby fotos gadavigeb metqi shentan tele avige foto unda gadamego mastan da gavcherdi da vutxari aaa gabi vgijdebi shenze metqi sicocxleze metad miyvarxar metqi tu sheidzleba chagexuto da mitxra ara ara ar momekaroo makiaji gamifuchdeba witel xalichaze unda gaviaro da chemi dzma magvidzebda wavedit batumshi mivdivarto :DDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
Me axla fani metqmis :DTiko Villalobos wrote:didi gansxvavebaaaa mere makiajis gamo gitxra fans uari? :DDDDDDEspinela-Fans wrote:Uime shtero foto ki ara vutxari gadagexvevi tqo gakocebtqo da arao makiaji gamifuchdeba witel xalichaze unda gaviaro tore fotos igebda chemtan :DTiko Villalobos wrote:nagavi akiajis gamo ar gadaigo shentan foto?Espinela-Fans wrote:Aaa dges gaby damesizmraa :D premios billboardze midioda quchashi fexit :D me manqnit viyavi bebiastan ertad gadmovxti da mivvardi vutxari gaby fotos gadavigeb metqi shentan tele avige foto unda gadamego mastan da gavcherdi da vutxari aaa gabi vgijdebi shenze metqi sicocxleze metad miyvarxar metqi tu sheidzleba chagexuto da mitxra ara ara ar momekaroo makiaji gamifuchdeba witel xalichaze unda gaviaro da chemi dzma magvidzebda wavedit batumshi mivdivarto :DDD
es bolo droa sul sofeli mesizmreba ras agdamekida es ubeudri
rac iq viyavi titqoos ar meyoo
ardadegebi momentara albatt
iseti sizmrebi mesizmrevba ro vigvidzeb mgonia ro iq var arada magvidzara rekavs skolashi unda wavide DD
iseti sizmrebi mesizmrevba ro vigvidzeb mgonia ro iq var arada magvidzara rekavs skolashi unda wavide DD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
caimee dzaan mogenatra albat sofeli da imitoooooo me bolo dgeebia sul erti da igive sifati mesizmreba meti agar shemidzliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:es bolo droa sul sofeli mesizmreba ras agdamekida es ubeudri
kii ise momenatra mze d amtvare amomdiissTiko Villalobos wrote:caimee dzaan mogenatra albat sofeli da imitoooooo me bolo dgeebia sul erti da igive sifati mesizmreba meti agar shemidzliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:es bolo droa sul sofeli mesizmreba ras agdamekida es ubeudri
male skola dagesizmreba sul :DD
MaRiami- Admin
is rac axla mesizmreba imdenad matxris nervebs ro jobiia imis dasizmrebas skoal damesizmros martlaa :DDDDDMariami wrote:kii ise momenatra mze d amtvare amomdiissTiko Villalobos wrote:caimee dzaan mogenatra albat sofeli da imitoooooo me bolo dgeebia sul erti da igive sifati mesizmreba meti agar shemidzliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:es bolo droa sul sofeli mesizmreba ras agdamekida es ubeudri
me ro skola meizmreba akrgad mdzinavs dzaan DDD gagvidzeba agar minda :DDTiko Villalobos wrote:is rac axla mesizmreba imdenad matxris nervebs ro jobiia imis dasizmrebas skoal damesizmros martlaa :DDDDDMariami wrote:kii ise momenatra mze d amtvare amomdiissTiko Villalobos wrote:caimee dzaan mogenatra albat sofeli da imitoooooo me bolo dgeebia sul erti da igive sifati mesizmreba meti agar shemidzliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:es bolo droa sul sofeli mesizmreba ras agdamekida es ubeudri
MaRiami- Admin
:DDDDDD auuuu amaswinat damesizmra seti sizmari ro gavigvidze sicilit vkvdbeodii :DDD mara rkinis xurda damesizmra da eg cudia sizmarshiiiMariami wrote:me ro skola meizmreba akrgad mdzinavs dzaan DDD gagvidzeba agar minda :DDTiko Villalobos wrote:is rac axla mesizmreba imdenad matxris nervebs ro jobiia imis dasizmrebas skoal damesizmros martlaa :DDDDDMariami wrote:kii ise momenatra mze d amtvare amomdiissTiko Villalobos wrote:caimee dzaan mogenatra albat sofeli da imitoooooo me bolo dgeebia sul erti da igive sifati mesizmreba meti agar shemidzliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:es bolo droa sul sofeli mesizmreba ras agdamekida es ubeudri
ra dagesizmra? :DDTiko Villalobos wrote::DDDDDD auuuu amaswinat damesizmra seti sizmari ro gavigvidze sicilit vkvdbeodii :DDD mara rkinis xurda damesizmra da eg cudia sizmarshiiiMariami wrote:me ro skola meizmreba akrgad mdzinavs dzaan DDD gagvidzeba agar minda :DDTiko Villalobos wrote:is rac axla mesizmreba imdenad matxris nervebs ro jobiia imis dasizmrebas skoal damesizmros martlaa :DDDDDMariami wrote:kii ise momenatra mze d amtvare amomdiissTiko Villalobos wrote:caimee dzaan mogenatra albat sofeli da imitoooooo me bolo dgeebia sul erti da igive sifati mesizmreba meti agar shemidzliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:es bolo droa sul sofeli mesizmreba ras agdamekida es ubeudri
MaRiami- Admin
vitom fizikis maswma me da chemi ori daqali gagvishva wadit puri momitaneo :DDD wavedit da movutanet xurebi kai gogoebi xrato chem daqalebs orives 20-20 tetri misca da me meubneboda rato ar swvalob gogo fizikaso(sinamdvilehsic mase meubneba:DDDDDDDDD) mas vcdilob mara er vswvalobtqo tavdaxrili veubenbodi mahsin raxan cdilob kai gogo xra mainco da lariani momca :DDDDDDDDDDDDDDDMariami wrote:ra dagesizmra? :DDTiko Villalobos wrote::DDDDDD auuuu amaswinat damesizmra seti sizmari ro gavigvidze sicilit vkvdbeodii :DDD mara rkinis xurda damesizmra da eg cudia sizmarshiiiMariami wrote:me ro skola meizmreba akrgad mdzinavs dzaan DDD gagvidzeba agar minda :DDTiko Villalobos wrote:is rac axla mesizmreba imdenad matxris nervebs ro jobiia imis dasizmrebas skoal damesizmros martlaa :DDDDDMariami wrote:kii ise momenatra mze d amtvare amomdiissTiko Villalobos wrote:caimee dzaan mogenatra albat sofeli da imitoooooo me bolo dgeebia sul erti da igive sifati mesizmreba meti agar shemidzliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:es bolo droa sul sofeli mesizmreba ras agdamekida es ubeudri
Tiko Villalobos wrote:vitom fizikis maswma me da chemi ori daqali gagvishva wadit puri momitaneo :DDD wavedit da movutanet xurebi kai gogoebi xrato chem daqalebs orives 20-20 tetri misca da me meubneboda rato ar swvalob gogo fizikaso(sinamdvilehsic mase meubneba:DDDDDDDDD) mas vcdilob mara er vswvalobtqo tavdaxrili veubenbodi mahsin raxan cdilob kai gogo xra mainco da lariani momca :DDDDDDDDDDDDDDDMariami wrote:ra dagesizmra? :DDTiko Villalobos wrote::DDDDDD auuuu amaswinat damesizmra seti sizmari ro gavigvidze sicilit vkvdbeodii :DDD mara rkinis xurda damesizmra da eg cudia sizmarshiiiMariami wrote:me ro skola meizmreba akrgad mdzinavs dzaan DDD gagvidzeba agar minda :DDTiko Villalobos wrote:is rac axla mesizmreba imdenad matxris nervebs ro jobiia imis dasizmrebas skoal damesizmros martlaa :DDDDDMariami wrote:kii ise momenatra mze d amtvare amomdiissTiko Villalobos wrote:caimee dzaan mogenatra albat sofeli da imitoooooo me bolo dgeebia sul erti da igive sifati mesizmreba meti agar shemidzliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:es bolo droa sul sofeli mesizmreba ras agdamekida es ubeudri
MaRiami- Admin
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ჩვენ და ჩვენი მშობლები
» სელენ სოიდერი: "ჩვენ ვერ შევძელით ჩვენი ურთიერთობის გადარჩენა"
» სიზმრები