სულელური პოსტები #11
+7
giorgi
Mariko
Bennu ♥
SoPhachka
tiko_levymontes
MaRiami
ely-sere
11 posters
Page 48 of 67
Page 48 of 67 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 57 ... 67
Re: სულელური პოსტები #11
Mariami wrote:prfoilis gamocvla minda magram dzlivss davayeneee ise ro ar mawvalaa da rogor gamocvvalo :DD xval dilamde movicdi :DD
me ro meubenbi xolme ra male cvlio mec male mberzrdeba nu es chven gveyena magito ver eguebi mara me mbezrdeba male :DD
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
jandaba :DD me mainc ver davayenebdii sxvisnair fotos :DDDDDDMariko wrote::DDDDDd xoo gamocvale ukveeeee
momewona dzaan eg foto da ra meqnaa :DDDDDD
es fotoc enrvebs mishlis tqven mgonixart magraam mecodeba chemi tavi 4 st iani tavjvudtvis meti tu ara "DD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
mec am wutas vwame mteli dgea araferi miwamiaa :DDMariko wrote:vaimee ise mshioda dges mteli dgea aarferi ar michamai dilit ra machmevs fuli tyuialad wavige maicn wveni da nayini viyide :DDDD axla kide pica gavakete vaimee medceziris dros unda shevinaxo kide pica rames ro vuyrueb mshivdeba xolme :DD
gushin 6 is meree am wutamde araferi miwamiaa :DD
vaime emc mase var rames ro vuyruebr o ar vwam ar shemdizlia :DD
MaRiami- Admin
mec male mberzdeba magram ver vclli da ra vqna :DDMariko wrote:Mariami wrote:prfoilis gamocvla minda magram dzlivss davayeneee ise ro ar mawvalaa da rogor gamocvvalo :DD xval dilamde movicdi :DD
me ro meubenbi xolme ra male cvlio mec male mberzrdeba nu es chven gveyena magito ver eguebi mara me mbezrdeba male :DD
MaRiami- Admin
Mariami wrote:mec am wutas vwame mteli dgea araferi miwamiaa :DDMariko wrote:vaimee ise mshioda dges mteli dgea aarferi ar michamai dilit ra machmevs fuli tyuialad wavige maicn wveni da nayini viyide :DDDD axla kide pica gavakete vaimee medceziris dros unda shevinaxo kide pica rames ro vuyrueb mshivdeba xolme :DD
:DDDDDDDDDDD kide ro mshiaa :DD 4 nacheri vchameee
Mariami wrote:mec male mberzdeba magram ver vclli da ra vqna :DDMariko wrote:Mariami wrote:prfoilis gamocvla minda magram dzlivss davayeneee ise ro ar mawvalaa da rogor gamocvvalo :DD xval dilamde movicdi :DD
chemnairoo
dedaaa emc kide mshiaaaaa "DDDDDDDMariko wrote:Mariami wrote:mec am wutas vwame mteli dgea araferi miwamiaa :DDMariko wrote:vaimee ise mshioda dges mteli dgea aarferi ar michamai dilit ra machmevs fuli tyuialad wavige maicn wveni da nayini viyide :DDDD axla kide pica gavakete vaimee medceziris dros unda shevinaxo kide pica rames ro vuyrueb mshivdeba xolme :DD
1 tefshi shemwvari akrtofili vwame da kide minda :DD shevwam kide cota xnashi
gushin 5 ze vwame mgoni bolos da mteli sagamo vkvdebodi ise mshioda da anxe saamde gavdzeli :DD
MaRiami- Admin
imitoomaccc viyaaviii msuqani game ro wvamdi :DD mer ssac vuyurebdi yvelaferi game iyo da mec game vwamdii :DDMariko wrote:Mariami wrote:mec male mberzdeba magram ver vclli da ra vqna :DDMariko wrote:Mariami wrote:prfoilis gamocvla minda magram dzlivss davayeneee ise ro ar mawvalaa da rogor gamocvvalo :DD xval dilamde movicdi :DD
chemnairoo
axla agar vuyureb araders titqms da romvc vuyurbed agar shevwamdi :DD
MaRiami- Admin
Mariami wrote:dedaaa emc kide mshiaaaaa "DDDDDDDMariko wrote:Mariami wrote:mec am wutas vwame mteli dgea araferi miwamiaa :DDMariko wrote:vaimee ise mshioda dges mteli dgea aarferi ar michamai dilit ra machmevs fuli tyuialad wavige maicn wveni da nayini viyide :DDDD axla kide pica gavakete vaimee medceziris dros unda shevinaxo kide pica rames ro vuyrueb mshivdeba xolme :DD
1 tefshi shemwvari akrtofili vwame da kide minda :DD shevwam kide cota xnashi
gushin 5 ze vwame mgoni bolos da mteli sagamo vkvdebodi ise mshioda da anxe saamde gavdzeli :DD
gushin bolos vchame ase 8-9 sken :DDDD
auuu agar shevcham medceziramde arafers :DD mere mainc chamtenis dedachemi
xo martla salatebi gavaketebine imeebs vcham xolme ar gavsuqdebi maicn charxali da stafiloa :DD
Mariami wrote:imitoomaccc viyaaviii msuqani game ro wvamdi :DD mer ssac vuyurebdi yvelaferi game iyo da mec game vwamdii :DDMariko wrote:Mariami wrote:mec male mberzdeba magram ver vclli da ra vqna :DDMariko wrote:Mariami wrote:prfoilis gamocvla minda magram dzlivss davayeneee ise ro ar mawvalaa da rogor gamocvvalo :DD xval dilamde movicdi :DD
chemnairoo
:DDDDDDDDD me vcham xolme :DDD mara mere eg chemtvis sahishia rame iseti momenti iyos d agadamcdes ro davixrcho sad wavide mere? :DDDDD
vaimee :DDMariko wrote:Mariami wrote:imitoomaccc viyaaviii msuqani game ro wvamdi :DD mer ssac vuyurebdi yvelaferi game iyo da mec game vwamdii :DDMariko wrote:Mariami wrote:mec male mberzdeba magram ver vclli da ra vqna :DDMariko wrote:Mariami wrote:prfoilis gamocvla minda magram dzlivss davayeneee ise ro ar mawvalaa da rogor gamocvvalo :DD xval dilamde movicdi :DD
chemnairoo
:DDDDDDDDD me vcham xolme :DDD mara mere eg chemtvis sahishia rame iseti momenti iyos d agadamcdes ro davixrcho sad wavide mere? :DDDDD
mit ukeetesi mereee mokvdebi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MaRiami- Admin
fu amati jandaba fu 30 dekembers gvitxoven fu
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
kuna ra qenii? ra profili daayene? tavisit shegecvala ? DD
MaRiami- Admin
axla gaigee? :DDDely-sere wrote:fu amati jandaba fu 30 dekembers gvitxoven fu
MaRiami- Admin
Mariami wrote:axla gaigee? :DDDely-sere wrote:fu amati jandaba fu 30 dekembers gvitxoven fu
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
Page 48 of 67 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 57 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #3
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5
» სულელური პოსტები #6
» სულელური პოსტები #7
» სულელური პოსტები #4