Sanaya irani / სანაია ირანი #1
+4
TELENOVELASSS
Espinela-Fans
SoPhachka
MaRiami
8 posters
:: მსახიობები :: მსახიობი [ქალი] :: სანაია ირანი
Page 52 of 67
Page 52 of 67 • 1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 59 ... 67
მოგწონთ სენაია?
Re: Sanaya irani / სანაია ირანი #1
vera xar shen vaimeee iseti syavarelia roooooomMaRiami wrote:მაშინ ძაან მაღიზიანებდსა საყავრელი არნავი და რო ვიცოდი რო შემდეგ სერიებში საყვარელი ხდებოდა ნერვები მეშლებდოა.tiko_levymontes wrote:eg rogor ar unnd amogwoneboda ujugnarooooooooooo iseti sayareli iyo rom vaimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeMaRiami wrote:ახლა რო ვისენებ მართლა ძაან მომწონს. მაშინ საყვარელი არნავი არ მომწონდა და იმიტომ არ მომეწონა. ახლა ვაფრენ სმააგიეროდ.tiko_levymontes wrote:amas rs moveswari :DD meored orm naxav mogewoneba albat ufrooMaRiami wrote:მე თავის დროზე არ მომეწონა,მაგრამ ახლა რო მახსენდება მართლა კარგი იყო.marusia1 wrote:ეგ სერია მომეწონა კარგი იყოMaRiami wrote:ეს მომენტი ძაან მომეწონა.
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
cisferi ecva mgoni.. xooo xo ganaxe gushinwinac :DDDMaRiami wrote:ეგაა შენი უსაყვარლესი მუსიკაა? რომელი ლურჯი რაღაცა რო ეცვა?tiko_levymontes wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa snaayas pirveli turis cekvaaaaaaaaaaaaaaaaaa chems ert-ert usyavarles simgeraze vaimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dzaaaaaaaaaaaaaan momewonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
ras ambobdi am musikaze. etyoba martla kargad megobrobeen <3 neta barunsac etqva rameMaRiami wrote:magaze gavrekee. tana xali chanaweriaa. ai mag musikaze vambobdi.tiko_levymontes wrote:amas araushavda
https://www.facebook.com/1605845982969779/videos/vl.715747398571227/1662248413996202/?type=1&theater aq dasawyisshi arnavi rom hans vaimeeeeeeeeeeeeeeeeee <3333333333333333
ahaaa chven xo ujugnarebi vart :DDDDDDDDMaRiami wrote:ყველა გაგიჟდა მაგ ცეკვაზე და ამას არ მოეწონა :დდდდდდდდდდდდდდდ არც მე მომეწონა ისე იმდენად.tiko_levymontes wrote:es ise ra momewona
https://www.facebook.com/1605845982969779/videos/vb.1605845982969779/1664233163797727/?type=2&theater
es ras nishnavs rom tqva gamegima :DDDDDDD arnavis sityvebi gamaxsenda da imitom tore kushis natqvamze ara :DDDMaRiami wrote:
2 momentiiiiiiiiiiii vaime boloshi rogor dzaan momwoons eg sari rom mouxda ise araferi moxdomia mgoniiiiMaRiami wrote:
chemi tbilebiiiiiiiiiiiiiiMaRiami wrote:
3 da 4 momentebi :DDDD ra dgeshi agdebda kushis vaime 1 fotoshi rogoc aqvs tma isec sazizgrobaaaMaRiami wrote:
marusia1 wrote:თან იეთი სერიელია რო არ გინდა დამთავრდეს სხვებს არ გავს უაზროდ რო წელავენtiko_levymontes wrote:indurebi turqulebs mirchevnia magram mainc debilobebia amis garda yvela sazizgrobaa es aris ragac saocrad umagresi serialiiiiiiiiiiimarusia1 wrote:არ მეგონა ინდური ასე თუ მომეწონებოდა ოდესმეMaRiami wrote:ვაიმეე მაგ დროს არნავი რამისაა შევჭაამო ისეთი საყვარელიაააmarusia1 wrote:ეს რო ცანცარებს არნავს რა სახე აქვს და ჩუმად რო ეღიმებაMaRiami wrote:'მეორე გიფზე ცუდად ვარ :დდ რა სასაცილო და საყვარელი გოგოა.marusia1 wrote:აქ რა ტიპი იყო კუშიMaRiami wrote:
საოცარი წყვილია
chemtvis arnavis miyvarxra aris mnishvnelovani :DDDD da ise arnavis reaqcia magas rm etyvis vaimeeeeeeeeeeeeeemarusia1 wrote:კუში მივა არნავთან და ეტყვის სანამ წავალ რაღაც მინდა გითხრათო და ეტყვის მეც მიყვარხაროოოოოოოოოოოოოოოოოოო
გინდა გითხრათ რას ეუბნება?აი ამ სერიასაა ასე რო ველოდებიიიიიიიიიიიითtiko_levymontes wrote:es ras nishnavs? :DDDMaRiami wrote:აბა შენი აზრით მას რას ეუბნება არნავი?tiko_levymontes wrote:mec. ufro araMaRiami wrote:მეც მასე. უფრო არა.tiko_levymontes wrote:aq tan momwons tan araMaRiami wrote:
marusia1- საყვარელი სერიალი : ----------
პოსტების რაოდენობა : 937
დაბადების თარიღი : 25.12.93
ქულები : 937
ასაკი : 30
ეს არის არნავის მიყვარხაააააააააააააააარ რო ეუბნებააmarusia1 wrote:გინდა გითხრათ რას ეუბნება?აი ამ სერიასაა ასე რო ველოდებიიიიიიიიიიიითtiko_levymontes wrote:es ras nishnavs? :DDDMaRiami wrote:აბა შენი აზრით მას რას ეუბნება არნავი?tiko_levymontes wrote:mec. ufro araMaRiami wrote:მეც მასე. უფრო არა.tiko_levymontes wrote:aq tan momwons tan araMaRiami wrote:
spoilershi amicn chagewera :DDDmarusia1 wrote:ეს არის არნავის მიყვარხაააააააააააააააარ რო ეუბნებააmarusia1 wrote:გინდა გითხრათ რას ეუბნება?აი ამ სერიასაა ასე რო ველოდებიიიიიიიიიიიითtiko_levymontes wrote:es ras nishnavs? :DDDMaRiami wrote:აბა შენი აზრით მას რას ეუბნება არნავი?tiko_levymontes wrote:mec. ufro araMaRiami wrote:მეც მასე. უფრო არა.tiko_levymontes wrote:aq tan momwons tan araMaRiami wrote:
მასე ვაპირებდი ჩაწერას მაგრეამ რატომღაც ვერ ჩავწერეtiko_levymontes wrote:spoilershi amicn chagewera :DDDmarusia1 wrote:ეს არის არნავის მიყვარხაააააააააააააააარ რო ეუბნებააmarusia1 wrote:გინდა გითხრათ რას ეუბნება?აი ამ სერიასაა ასე რო ველოდებიიიიიიიიიიიითtiko_levymontes wrote:es ras nishnavs? :DDDMaRiami wrote:აბა შენი აზრით მას რას ეუბნება არნავი?tiko_levymontes wrote:mec. ufro araMaRiami wrote:მეც მასე. უფრო არა.tiko_levymontes wrote:aq tan momwons tan araMaRiami wrote:
ეგ კი არა 2 სეზონის აგდაღებას ელოდება ყველა ამდენი წელია და არ დააყენე სსაშველი.marusia1 wrote:თან იეთი სერიელია რო არ გინდა დამთავრდეს სხვებს არ გავს უაზროდ რო წელავენtiko_levymontes wrote:indurebi turqulebs mirchevnia magram mainc debilobebia amis garda yvela sazizgrobaa es aris ragac saocrad umagresi serialiiiiiiiiiiimarusia1 wrote:არ მეგონა ინდური ასე თუ მომეწონებოდა ოდესმეMaRiami wrote:ვაიმეე მაგ დროს არნავი რამისაა შევჭაამო ისეთი საყვარელიაააmarusia1 wrote:ეს რო ცანცარებს არნავს რა სახე აქვს და ჩუმად რო ეღიმებაMaRiami wrote:'მეორე გიფზე ცუდად ვარ :დდ რა სასაცილო და საყვარელი გოგოა.marusia1 wrote:აქ რა ტიპი იყო კუშიMaRiami wrote:
საოცარი წყვილია
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
Page 52 of 67 • 1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 59 ... 67
Similar topics
» Sanaya irani / სანაია ირანი #2
» სურბჰი ჯიოტი თუ სანაია ირანი?
» სანაია ირანი და მოჰიტ სეჰგალი დაქორწინდნენ!
» სურბჰი ჯიოტი თუ სანაია ირანი?
» სანაია ირანი და მოჰიტ სეჰგალი დაქორწინდნენ!
:: მსახიობები :: მსახიობი [ქალი] :: სანაია ირანი
Page 52 of 67