მარია ელისა კარმაგო ახალ როლზე ალაპარაკდა
3 posters
Page 1 of 1
მარია ელისა კარმაგო ახალ როლზე ალაპარაკდა
მარია ელისა კამარგო ტელემუნდოს ერთ-ერთი ახალი სახეა, და მონაილეობა მიღო მის უახლეს სერიალში "En otra piel", როგორც მან განაცხდა ის წლის ბოლოს მონაწილეობას მიღებს ტელემუნდოს კიდევ ერთ ახალ პროექტში, თუმცა რა შინარსის იქნება ეს სერიალი ჯერ არ იცის, მხოლოდ ის არის ცნობილი რომ გადაღებები მექსიკასა და მაიამიში იქნება
eric von- საყვარელი სერიალი : sortilegio
პოსტების რაოდენობა : 2614
დაბადების თარიღი : 02.03.93
ქულები : 3345
ასაკი : 31
Re: მარია ელისა კარმაგო ახალ როლზე ალაპარაკდა
warmatebebs vusurveb
Espinela-Fans- საყვარელი სერიალი : Game of thrones/Kara Sevda
პოსტების რაოდენობა : 26147
დაბადების თარიღი : 11.08.01
ქულები : 26762
ასაკი : 23
am bolo dros momwons es gogo rafgacnairad sayavrelia, mgonia rom faruli vnebis rimeiqshi amas vixlavt
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
ragac videoebi maqvs daa serialshi lamaziaa,cota simagle ro hqonoda kai gogo iqnebodaTiko Villalobos wrote:am bolo dros momwons es gogo rafgacnairad sayavrelia, mgonia rom faruli vnebis rimeiqshi amas vixlavt
es velur yvavilshic iyo
ras erchi axla amis simagles gamaebine tu tierra de reieshi iqnneba uechveli normas rols airtyamsEspinela-Fans wrote:ragac videoebi maqvs daa serialshi lamaziaa,cota simagle ro hqonoda kai gogo iqnebodaTiko Villalobos wrote:am bolo dros momwons es gogo rafgacnairad sayavrelia, mgonia rom faruli vnebis rimeiqshi amas vixlavt
es velur yvavilshic iyo
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
გოგო დაბალია ენ ოტრა პიელის ვიდეო მაქვს ნანახი ხორხე ლუის პილას რო ელაპარაკება,ხორხე ზემოდან უყურებს ქვემოთ კისერი ლამის მოტყდაTiko Villalobos wrote:ras erchi axla amis simagles gamaebine tu tierra de reieshi iqnneba uechveli normas rols airtyamsEspinela-Fans wrote:ragac videoebi maqvs daa serialshi lamaziaa,cota simagle ro hqonoda kai gogo iqnebodaTiko Villalobos wrote:am bolo dros momwons es gogo rafgacnairad sayavrelia, mgonia rom faruli vnebis rimeiqshi amas vixlavt
es velur yvavilshic iyo
ხო ნორმას როლს მისცემენ ვიზუალურად ჯდებაა
es kiaraa dabali xorxea magaliEspinela-Fans wrote:გოგო დაბალია ენ ოტრა პიელის ვიდეო მაქვს ნანახი ხორხე ლუის პილას რო ელაპარაკება,ხორხე ზემოდან უყურებს ქვემოთ კისერი ლამის მოტყდაTiko Villalobos wrote:ras erchi axla amis simagles gamaebine tu tierra de reieshi iqnneba uechveli normas rols airtyamsEspinela-Fans wrote:ragac videoebi maqvs daa serialshi lamaziaa,cota simagle ro hqonoda kai gogo iqnebodaTiko Villalobos wrote:am bolo dros momwons es gogo rafgacnairad sayavrelia, mgonia rom faruli vnebis rimeiqshi amas vixlavt
es velur yvavilshic iyo
ნწ ნწ გოგო მართლა დაბალიაTiko Villalobos wrote:es kiaraa dabali xorxea magaliEspinela-Fans wrote:გოგო დაბალია ენ ოტრა პიელის ვიდეო მაქვს ნანახი ხორხე ლუის პილას რო ელაპარაკება,ხორხე ზემოდან უყურებს ქვემოთ კისერი ლამის მოტყდაTiko Villalobos wrote:ras erchi axla amis simagles gamaebine tu tierra de reieshi iqnneba uechveli normas rols airtyamsEspinela-Fans wrote:ragac videoebi maqvs daa serialshi lamaziaa,cota simagle ro hqonoda kai gogo iqnebodaTiko Villalobos wrote:am bolo dros momwons es gogo rafgacnairad sayavrelia, mgonia rom faruli vnebis rimeiqshi amas vixlavt
es velur yvavilshic iyo
me ar medablebaEspinela-Fans wrote:ნწ ნწ გოგო მართლა დაბალიაTiko Villalobos wrote:es kiaraa dabali xorxea magaliEspinela-Fans wrote:გოგო დაბალია ენ ოტრა პიელის ვიდეო მაქვს ნანახი ხორხე ლუის პილას რო ელაპარაკება,ხორხე ზემოდან უყურებს ქვემოთ კისერი ლამის მოტყდაTiko Villalobos wrote:ras erchi axla amis simagles gamaebine tu tierra de reieshi iqnneba uechveli normas rols airtyamsEspinela-Fans wrote:ragac videoebi maqvs daa serialshi lamaziaa,cota simagle ro hqonoda kai gogo iqnebodaTiko Villalobos wrote:am bolo dros momwons es gogo rafgacnairad sayavrelia, mgonia rom faruli vnebis rimeiqshi amas vixlavt
es velur yvavilshic iyo
Similar topics
» ანა ბრენდა კონტრერასი შეუდგა მუშაობას თავის ახალ როლზე Lo imperdonable-ის!
» მარია ელისა კამარგოს ახალი სერიალი
» მარია ელისა კამარგო შესაძლოა პრისიონერას რიმეიქის ვარსკვლავი გახდეს?
» ხიმენა დუკე თუ მარია ელისა კამარგო?
» გაბი ესპინო El Señor De Los Cielos-ს მეოთხე ნაწილში მთავარ როლზე ინიშნება
» მარია ელისა კამარგოს ახალი სერიალი
» მარია ელისა კამარგო შესაძლოა პრისიონერას რიმეიქის ვარსკვლავი გახდეს?
» ხიმენა დუკე თუ მარია ელისა კამარგო?
» გაბი ესპინო El Señor De Los Cielos-ს მეოთხე ნაწილში მთავარ როლზე ინიშნება
Page 1 of 1