სულელური პოსტები #10
+6
eric von
Bennu ♥
Espinela-Fans
ely-sere
MaRiami
giorgi
10 posters
Page 34 of 67
Page 34 of 67 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 50 ... 67
Re: სულელური პოსტები #10
vs temebshi ar shevsulvar jeeer :Ddeda chemi sikvidli magashi und ashveide :DDDMariami wrote:xoo cudia magram sul arafers eg jobdaaaTiko Villalobos wrote:შენ არ იცი მე როგორ მიხარია აქ რომ ვარ მაგრამ დრესვე რომ მიდვიავრ ფუუუუ რა უცებ გავიდა დროოოMariami wrote:kargiaa rom chamoxvedii,dzaaaaaaan gamixardaaaaaaaaaaaTiko Villalobos wrote:მეცმიდა თქვენი ნახვა ბაღნებო დედაა ავიკიდე ეს გურული კილო დ ავერარ ვეშვები მე 1 დღით ჩამოვეთრიე მომენატრეთ ყველაა <33 მალე ისევ წავალ მარა 20-ში დვაბრუნდები წაგიღებთ ისევ ტვინს
moxvedii da aawrele forumi :DDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
midii midii shediiiiTiko Villalobos wrote:vs temebshi ar shevsulvar jeeer :Ddeda chemi sikvidli magashi und ashveide :DDDMariami wrote:xoo cudia magram sul arafers eg jobdaaaTiko Villalobos wrote:შენ არ იცი მე როგორ მიხარია აქ რომ ვარ მაგრამ დრესვე რომ მიდვიავრ ფუუუუ რა უცებ გავიდა დროოოMariami wrote:kargiaa rom chamoxvedii,dzaaaaaaan gamixardaaaaaaaaaaaTiko Villalobos wrote:მეცმიდა თქვენი ნახვა ბაღნებო დედაა ავიკიდე ეს გურული კილო დ ავერარ ვეშვები მე 1 დღით ჩამოვეთრიე მომენატრეთ ყველაა <33 მალე ისევ წავალ მარა 20-ში დვაბრუნდები წაგიღებთ ისევ ტვინს
moxvedii da aawrele forumi :DDDDD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
mec egre viyavi 2 dge ar viyavi shemosuli da orm shemovedi avikeli yvelaferi
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 14280
დაბადების თარიღი : 18.01.98
ქულები : 14734
ასაკი : 26
nervebi metxrebaaaa ise mivdivar rom yvela temis naxsva ver vaswreb arada rogor menatreboda aqaurobaBennu wrote:mec egre viyavi 2 dge ar viyavi shemosuli da orm shemovedi avikeli yvelaferi
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
:DDDDDDBennu ♥ wrote:mec egre viyavi 2 dge ar viyavi shemosuli da orm shemovedi avikeli yvelaferi
mec mase var xolme rom chamovdivar DD
MaRiami- Admin
vaimeee shens maigvrad mehsleba nervebiTiko Villalobos wrote:nervebi metxrebaaaa ise mivdivar rom yvela temis naxsva ver vaswreb arada rogor menatreboda aqaurobaBennu wrote:mec egre viyavi 2 dge ar viyavi shemosuli da orm shemovedi avikeli yvelaferi
mirchevnia me mivdiode da shen rchebode DD
MaRiami- Admin
araushavs 20-shi ro chamval mere martla avachreleb aqaurobasMariami wrote:vaimeee shens maigvrad mehsleba nervebiTiko Villalobos wrote:nervebi metxrebaaaa ise mivdivar rom yvela temis naxsva ver vaswreb arada rogor menatreboda aqaurobaBennu wrote:mec egre viyavi 2 dge ar viyavi shemosuli da orm shemovedi avikeli yvelaferi
rodiis mova 20 dedaa :LDDDDDTiko Villalobos wrote:araushavs 20-shi ro chamval mere martla avachreleb aqaurobasMariami wrote:vaimeee shens maigvrad mehsleba nervebiTiko Villalobos wrote:nervebi metxrebaaaa ise mivdivar rom yvela temis naxsva ver vaswreb arada rogor menatreboda aqaurobaBennu wrote:mec egre viyavi 2 dge ar viyavi shemosuli da orm shemovedi avikeli yvelaferi
4 dgeeee :DD
me sofelshi viqnebi ffuu :DD
MaRiami- Admin
achrelebuls dagaxvedreb foruuuuuuums :DDDDDDDDMariami wrote:rodiis mova 20 dedaa :LDDDDDTiko Villalobos wrote:araushavs 20-shi ro chamval mere martla avachreleb aqaurobasMariami wrote:vaimeee shens maigvrad mehsleba nervebiTiko Villalobos wrote:nervebi metxrebaaaa ise mivdivar rom yvela temis naxsva ver vaswreb arada rogor menatreboda aqaurobaBennu wrote:mec egre viyavi 2 dge ar viyavi shemosuli da orm shemovedi avikeli yvelaferi
kargi iqnebaaTiko Villalobos wrote:achrelebuls dagaxvedreb foruuuuuuums :DDDDDDDDMariami wrote:rodiis mova 20 dedaa :LDDDDDTiko Villalobos wrote:araushavs 20-shi ro chamval mere martla avachreleb aqaurobasMariami wrote:vaimeee shens maigvrad mehsleba nervebiTiko Villalobos wrote:nervebi metxrebaaaa ise mivdivar rom yvela temis naxsva ver vaswreb arada rogor menatreboda aqaurobaBennu wrote:mec egre viyavi 2 dge ar viyavi shemosuli da orm shemovedi avikeli yvelaferi
gushinn rom chamovedi ar damxvda awrelebuli :DDDDD
MaRiami- Admin
იესსსსსსსსსსსსს რამაგარია მეღირსაააააააააააააა როგორც იქნა
1 კ ვირაში თბილისში მივდივარ
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
mogklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavely-sere wrote:იესსსსსსსსსსსსს რამაგარია მეღირსაააააააააააააა როგორც იქნა
salomee naxe rogtgorc gindaaaaaa
MaRiami- Admin
სალომე სადაა საერთოდ ჩამოვიდა უკვე?Mariami wrote:mogklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavely-sere wrote:იესსსსსსსსსსსსს რამაგარია მეღირსაააააააააააააა როგორც იქნა
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
kiii ramdeni xaniaaaaaaely-sere wrote:სალომე სადაა საერთოდ ჩამოვიდა უკვე?Mariami wrote:mogklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavely-sere wrote:იესსსსსსსსსსსსს რამაგარია მეღირსაააააააააააააა როგორც იქნა
rom gwer mobilurze ar naxuloob?
MaRiami- Admin
eheee me seakshi varukve ert kviraze metia shen ar xar aqet///
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული