Serenay Sarikaya/სერენაი სარიკაია #6
+3
tiko_levymontes
Mariko
MaRiami
7 posters
:: მსახიობები :: მსახიობი [ქალი] :: სერენაი სარიკაია
Page 9 of 67
Page 9 of 67 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 38 ... 67
Re: Serenay Sarikaya/სერენაი სარიკაია #6
მაინც მოვედიიtiko - levymontes wrote:bolo wmai :Deg arferi mtavaira mainc me mimdzgvis wvliliii imens vnerviulobdi metqi ar moetriostqo :Dvanessa pose wrote:ნახე ეს დამპალი ბაშვიიtiko - levymontes wrote:espinela droze quote gaakete xolme dvaitanje marto postvit torem moetrevian sdaaaa is wamplebi :DDDDDD
მაინც ზუსტად მოვედიი თემის დახურვის ბოლო პოსტი ჩემი იყო
ბოლო 3 გევრდი არ მიპოსტია დიდი ამბავი მთელი დღე 6 გვერდი გაავსე და მაგას ვერ ხედავთ და თთქვენს ნაპოსტ 3 გევრდს ხო კარგად ხედავთ?
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
ხო და უცადე ხოლმე აი მთელი თემაა მე და კუნა ვპოსტავთ ხოლმე მარტო და შენ და ესპინელას ბოლო გვერდებზე მოგინდებათ ხოლმე შემოსვლა და თქვენ თუ ამას ეძახით რომ თქვენ დახურეთ თემა ეძახეთ კიბატონოtiko - levymontes wrote:me amas vucdidi rodis avidoda 70-ze ro mere shemovuliyavi mevanessa pose wrote:მთელი დღეა ამ თეაში ვარ და აქ ვპოსტავ ერთი არ მეპოსტა ბუსკვერცხებს დახურავდითtiko - levymontes wrote:vaimeeeeeeeeeeeeeee tema diaxura ieeeeeeeeeeeeeeeeeeees ai ese pose xo ar egde aq ieeeeeeeeeeeeeees
MaRiami- Admin
მე გამიხარდა არ მეწყინა თქვენნაირი ბოღმიანი კი არ ვარtiko - levymontes wrote:espinelaa shemotaavzeba maq D: ar ginda kuna da psoebgavamwarot? 4 gevrdiga darcha modi dvaiwyot da ro shemovlen daxuruli davxdebat tema :DDDd
MaRiami- Admin
xoda amshin carmenis temazec imaves avmbob mteli teembi me vpostavdi da shen ro bolo moetrie eg daxuravd ar itvleba :DDDD fotoebis dadeba kide mezraeba awi sul quotes gavketebvanessa pose wrote:ხო და უცადე ხოლმე აი მთელი თემაა მე და კუნა ვპოსტავთ ხოლმე მარტო და შენ და ესპინელას ბოლო გვერდებზე მოგინდებათ ხოლმე შემოსვლა და თქვენ თუ ამას ეძახით რომ თქვენ დახურეთ თემა ეძახეთ კიბატონოtiko - levymontes wrote:me amas vucdidi rodis avidoda 70-ze ro mere shemovuliyavi mevanessa pose wrote:მთელი დღეა ამ თეაში ვარ და აქ ვპოსტავ ერთი არ მეპოსტა ბუსკვერცხებს დახურავდითtiko - levymontes wrote:vaimeeeeeeeeeeeeeee tema diaxura ieeeeeeeeeeeeeeeeeeees ai ese pose xo ar egde aq ieeeeeeeeeeeeeees
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ხო და კიდეე ერთი რარაცა ეს 3 გევრდიც ჩემი დადებული ფოტოებისთ გაავსეთ ციტირებას როცა უკეთავდით ასე რომ ხმა არ ამოგეღებათ
MaRiami- Admin
მე მოვედი მაშინ როცა თემა 47 გვერდძე იყო და მგონი განსხვავებაა 47 გევრდსა და 70 გევრდს შორის :დtiko - levymontes wrote:xoda amshin carmenis temazec imaves avmbob mteli teembi me vpostavdi da shen ro bolo moetrie eg daxuravd ar itvleba :DDDD fotoebis dadeba kide mezraeba awi sul quotes gavketebvanessa pose wrote:ხო და უცადე ხოლმე აი მთელი თემაა მე და კუნა ვპოსტავთ ხოლმე მარტო და შენ და ესპინელას ბოლო გვერდებზე მოგინდებათ ხოლმე შემოსვლა და თქვენ თუ ამას ეძახით რომ თქვენ დახურეთ თემა ეძახეთ კიბატონოtiko - levymontes wrote:me amas vucdidi rodis avidoda 70-ze ro mere shemovuliyavi mevanessa pose wrote:მთელი დღეა ამ თეაში ვარ და აქ ვპოსტავ ერთი არ მეპოსტა ბუსკვერცხებს დახურავდითtiko - levymontes wrote:vaimeeeeeeeeeeeeeee tema diaxura ieeeeeeeeeeeeeeeeeeees ai ese pose xo ar egde aq ieeeeeeeeeeeeeees
MaRiami- Admin
imito ro postav mezrabeoda da magas ra azri aqvs?:D matavria xo davxure es 3 gverdi :DDDvanessa pose wrote:ხო და კიდეე ერთი რარაცა ეს 3 გევრდიც ჩემი დადებული ფოტოებისთ გაავსეთ ციტირებას როცა უკეთავდით ასე რომ ხმა არ ამოგეღებათ
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
umeetsoaba postebisa chemi iyo im temahsi iseve rogorc am shemtxvevahsi :DDDDvanessa pose wrote:მე მოვედი მაშინ როცა თემა 47 გვერდძე იყო და მგონი განსხვავებაა 47 გევრდსა და 70 გევრდს შორის :დtiko - levymontes wrote:xoda amshin carmenis temazec imaves avmbob mteli teembi me vpostavdi da shen ro bolo moetrie eg daxuravd ar itvleba :DDDD fotoebis dadeba kide mezraeba awi sul quotes gavketebvanessa pose wrote:ხო და უცადე ხოლმე აი მთელი თემაა მე და კუნა ვპოსტავთ ხოლმე მარტო და შენ და ესპინელას ბოლო გვერდებზე მოგინდებათ ხოლმე შემოსვლა და თქვენ თუ ამას ეძახით რომ თქვენ დახურეთ თემა ეძახეთ კიბატონოtiko - levymontes wrote:me amas vucdidi rodis avidoda 70-ze ro mere shemovuliyavi mevanessa pose wrote:მთელი დღეა ამ თეაში ვარ და აქ ვპოსტავ ერთი არ მეპოსტა ბუსკვერცხებს დახურავდითtiko - levymontes wrote:vaimeeeeeeeeeeeeeee tema diaxura ieeeeeeeeeeeeeeeeeeees ai ese pose xo ar egde aq ieeeeeeeeeeeeeees
აუ წადი რა გეგონოს მთე თემის განსავლობაშ ჯანდაბაში ეგდე და ამროტო მე და კუნა ვპოსტავდით და 3 გვერდით თემა ვერ დაიხურებოდა მთავარია 70 გვერდი ვნინ აავსო სხვათაშოს და მე არც გავბრაზებულვარ ამაზე რაც გინდათ ის იფიქრეთtiko - levymontes wrote:imito ro postav mezrabeoda da magas ra azri aqvs?:D matavria xo davxure es 3 gverdi :DDDvanessa pose wrote:ხო და კიდეე ერთი რარაცა ეს 3 გევრდიც ჩემი დადებული ფოტოებისთ გაავსეთ ციტირებას როცა უკეთავდით ასე რომ ხმა არ ამოგეღებათ
MaRiami- Admin
გადახედე კარმენის თემას და ნახე მეც რამდნეი პოსტი მაქვს და კაი რაც გინდა ის იფიქრე რას გიმტკიცებ ნეტაtiko - levymontes wrote:umeetsoaba postebisa chemi iyo im temahsi iseve rogorc am shemtxvevahsi :DDDDvanessa pose wrote:მე მოვედი მაშინ როცა თემა 47 გვერდძე იყო და მგონი განსხვავებაა 47 გევრდსა და 70 გევრდს შორის :დtiko - levymontes wrote:xoda amshin carmenis temazec imaves avmbob mteli teembi me vpostavdi da shen ro bolo moetrie eg daxuravd ar itvleba :DDDD fotoebis dadeba kide mezraeba awi sul quotes gavketebvanessa pose wrote:ხო და უცადე ხოლმე აი მთელი თემაა მე და კუნა ვპოსტავთ ხოლმე მარტო და შენ და ესპინელას ბოლო გვერდებზე მოგინდებათ ხოლმე შემოსვლა და თქვენ თუ ამას ეძახით რომ თქვენ დახურეთ თემა ეძახეთ კიბატონოtiko - levymontes wrote:me amas vucdidi rodis avidoda 70-ze ro mere shemovuliyavi mevanessa pose wrote:მთელი დღეა ამ თეაში ვარ და აქ ვპოსტავ ერთი არ მეპოსტა ბუსკვერცხებს დახურავდითtiko - levymontes wrote:vaimeeeeeeeeeeeeeee tema diaxura ieeeeeeeeeeeeeeeeeeees ai ese pose xo ar egde aq ieeeeeeeeeeeeeees
MaRiami- Admin
xoda vso me xo chemi chia gavixare :DDDDDDDDDvanessa pose wrote:აუ წადი რა გეგონოს მთე თემის განსავლობაშ ჯანდაბაში ეგდე და ამროტო მე და კუნა ვპოსტავდით და 3 გვერდით თემა ვერ დაიხურებოდა მთავარია 70 გვერდი ვნინ აავსო სხვათაშოს და მე არც გავბრაზებულვარ ამაზე რაც გინდათ ის იფიქრეთtiko - levymontes wrote:imito ro postav mezrabeoda da magas ra azri aqvs?:D matavria xo davxure es 3 gverdi :DDDvanessa pose wrote:ხო და კიდეე ერთი რარაცა ეს 3 გევრდიც ჩემი დადებული ფოტოებისთ გაავსეთ ციტირებას როცა უკეთავდით ასე რომ ხმა არ ამოგეღებათ
she wampalo bavshvo postebs aavin gikargavs mara me ro ufro bevri maq iq naposti magas bevri mtkiceba chirdeba???vanessa pose wrote:გადახედე კარმენის თემას და ნახე მეც რამდნეი პოსტი მაქვს და კაი რაც გინდა ის იფიქრე რას გიმტკიცებ ნეტაtiko - levymontes wrote:umeetsoaba postebisa chemi iyo im temahsi iseve rogorc am shemtxvevahsi :DDDDvanessa pose wrote:მე მოვედი მაშინ როცა თემა 47 გვერდძე იყო და მგონი განსხვავებაა 47 გევრდსა და 70 გევრდს შორის :დtiko - levymontes wrote:xoda amshin carmenis temazec imaves avmbob mteli teembi me vpostavdi da shen ro bolo moetrie eg daxuravd ar itvleba :DDDD fotoebis dadeba kide mezraeba awi sul quotes gavketebvanessa pose wrote:ხო და უცადე ხოლმე აი მთელი თემაა მე და კუნა ვპოსტავთ ხოლმე მარტო და შენ და ესპინელას ბოლო გვერდებზე მოგინდებათ ხოლმე შემოსვლა და თქვენ თუ ამას ეძახით რომ თქვენ დახურეთ თემა ეძახეთ კიბატონოtiko - levymontes wrote:me amas vucdidi rodis avidoda 70-ze ro mere shemovuliyavi mevanessa pose wrote:მთელი დღეა ამ თეაში ვარ და აქ ვპოსტავ ერთი არ მეპოსტა ბუსკვერცხებს დახურავდითtiko - levymontes wrote:vaimeeeeeeeeeeeeeee tema diaxura ieeeeeeeeeeeeeeeeeeees ai ese pose xo ar egde aq ieeeeeeeeeeeeeees
ვაიმე დამანებე გოგო თავი ნუ მიმახინჯებ სერეს თემაას მოშრდი თორე დაგიბინძურე კამრენის თენმაtiko - levymontes wrote:xoda vso me xo chemi chia gavixare :DDDDDDDDDvanessa pose wrote:აუ წადი რა გეგონოს მთე თემის განსავლობაშ ჯანდაბაში ეგდე და ამროტო მე და კუნა ვპოსტავდით და 3 გვერდით თემა ვერ დაიხურებოდა მთავარია 70 გვერდი ვნინ აავსო სხვათაშოს და მე არც გავბრაზებულვარ ამაზე რაც გინდათ ის იფიქრეთtiko - levymontes wrote:imito ro postav mezrabeoda da magas ra azri aqvs?:D matavria xo davxure es 3 gverdi :DDDvanessa pose wrote:ხო და კიდეე ერთი რარაცა ეს 3 გევრდიც ჩემი დადებული ფოტოებისთ გაავსეთ ციტირებას როცა უკეთავდით ასე რომ ხმა არ ამოგეღებათ
MaRiami- Admin
kai mase qeni :DDDDD aw mec dvapostav am temahsi goond sul quotes gavaketeb da mere agar itlikineb, fotos dadeba aba mezareba romc mindodes raga davdo yvelaferi dadet shen da kunam ukvevanessa pose wrote:ვაიმე დამანებე გოგო თავი ნუ მიმახინჯებ სერეს თემაას მოშრდი თორე დაგიბინძურე კამრენის თენმაtiko - levymontes wrote:xoda vso me xo chemi chia gavixare :DDDDDDDDDvanessa pose wrote:აუ წადი რა გეგონოს მთე თემის განსავლობაშ ჯანდაბაში ეგდე და ამროტო მე და კუნა ვპოსტავდით და 3 გვერდით თემა ვერ დაიხურებოდა მთავარია 70 გვერდი ვნინ აავსო სხვათაშოს და მე არც გავბრაზებულვარ ამაზე რაც გინდათ ის იფიქრეთtiko - levymontes wrote:imito ro postav mezrabeoda da magas ra azri aqvs?:D matavria xo davxure es 3 gverdi :DDDvanessa pose wrote:ხო და კიდეე ერთი რარაცა ეს 3 გევრდიც ჩემი დადებული ფოტოებისთ გაავსეთ ციტირებას როცა უკეთავდით ასე რომ ხმა არ ამოგეღებათ
რომ არ დაგვედო რას ამბობ დადებდი ყველაფერი გეზარებათ შენ და ესპინელასtiko - levymontes wrote:kai mase qeni :DDDDD aw mec dvapostav am temahsi goond sul quotes gavaketeb da mere agar itlikineb, fotos dadeba aba mezareba romc mindodes raga davdo yvelaferi dadet shen da kunam ukvevanessa pose wrote:ვაიმე დამანებე გოგო თავი ნუ მიმახინჯებ სერეს თემაას მოშრდი თორე დაგიბინძურე კამრენის თენმაtiko - levymontes wrote:xoda vso me xo chemi chia gavixare :DDDDDDDDDvanessa pose wrote:აუ წადი რა გეგონოს მთე თემის განსავლობაშ ჯანდაბაში ეგდე და ამროტო მე და კუნა ვპოსტავდით და 3 გვერდით თემა ვერ დაიხურებოდა მთავარია 70 გვერდი ვნინ აავსო სხვათაშოს და მე არც გავბრაზებულვარ ამაზე რაც გინდათ ის იფიქრეთtiko - levymontes wrote:imito ro postav mezrabeoda da magas ra azri aqvs?:D matavria xo davxure es 3 gverdi :DDDvanessa pose wrote:ხო და კიდეე ერთი რარაცა ეს 3 გევრდიც ჩემი დადებული ფოტოებისთ გაავსეთ ციტირებას როცა უკეთავდით ასე რომ ხმა არ ამოგეღებათ
MaRiami- Admin
Page 9 of 67 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 38 ... 67
Similar topics
» Serenay Sarikaya/სერენაი სარიკაია #4
» Serenay Sarikaya/სერენაი სარიკაია #7
» Serenay Sarikaya/სერენაი სარიკაია #16
» Serenay Sarikaya/სერენაი სარიკაია #21