სულელური პოსტები #8
+5
Mariko
Bennu ♥
ely-sere
bianca y bruno
tiko_levymontes
9 posters
Page 49 of 67
Page 49 of 67 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 58 ... 67
Re: სულელური პოსტები #8
nagavoooo eg ftoo me gipovoe tore karga xnai verc ipovidi nagavo da egdebodi masee dmaibrune chemi fotoooooootiko - levymontes wrote:me gixtrai tavidnave dagyeenbia da ar davayenebdi snama shemovidodi ver daayene??:D xo icodi ro mec momidneboda :Dvanessa pose wrote:dampalo tikooooooooooo avatari ratom wamartviiiiiiii?
wina avatari ar dagitmeeee fotoebi rom gipoveeeeee? exla esec nagavoojibrze dvaayeneb exla mec da midi da gaarechie romeli vwert
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
daayene mere me mowmowns ori ertnairi avatari rom uyeniat xolme :DDD kai ho mara armdnei xani apireb dayenebas??? nagavo bavshvo.. ara tu gindoda ver daayene?vanessa pose wrote:nagavoooo eg ftoo me gipovoe tore karga xnai verc ipovidi nagavo da egdebodi masee dmaibrune chemi fotoooooootiko - levymontes wrote:me gixtrai tavidnave dagyeenbia da ar davayenebdi snama shemovidodi ver daayene??:D xo icodi ro mec momidneboda :Dvanessa pose wrote:dampalo tikooooooooooo avatari ratom wamartviiiiiiii?
wina avatari ar dagitmeeee fotoebi rom gipoveeeeee? exla esec nagavoojibrze dvaayeneb exla mec da midi da gaarechie romeli vwert
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ra sheni saqmeaaa xval vapirebdii es axali dayenebuli maqvstiko - levymontes wrote:daayene mere me mowmowns ori ertnairi avatari rom uyeniat xolme :DDD kai ho mara armdnei xani apireb dayenebas??? nagavo bavshvo.. ara tu gindoda ver daayene?vanessa pose wrote:nagavoooo eg ftoo me gipovoe tore karga xnai verc ipovidi nagavo da egdebodi masee dmaibrune chemi fotoooooootiko - levymontes wrote:me gixtrai tavidnave dagyeenbia da ar davayenebdi snama shemovidodi ver daayene??:D xo icodi ro mec momidneboda :Dvanessa pose wrote:dampalo tikooooooooooo avatari ratom wamartviiiiiiii?
MaRiami- Admin
hoda xval tu apirebdi dges me meyeneba da xvalamde iacade :DDD xval gamovvcvli xo ci didxans mainc ve vachereb erti da igivesvanessa pose wrote:ra sheni saqmeaaa xval vapirebdii es axali dayenebuli maqvstiko - levymontes wrote:daayene mere me mowmowns ori ertnairi avatari rom uyeniat xolme :DDD kai ho mara armdnei xani apireb dayenebas??? nagavo bavshvo.. ara tu gindoda ver daayene?vanessa pose wrote:nagavoooo eg ftoo me gipovoe tore karga xnai verc ipovidi nagavo da egdebodi masee dmaibrune chemi fotoooooootiko - levymontes wrote:me gixtrai tavidnave dagyeenbia da ar davayenebdi snama shemovidodi ver daayene??:D xo icodi ro mec momidneboda :Dvanessa pose wrote:dampalo tikooooooooooo avatari ratom wamartviiiiiiii?
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
xvalamde xoo mombezrdaaaaaaaaaa
MaRiami- Admin
iqneba imis tvini geyos rom carmenis fotos pirvelad vayeneb cxovrebasih da iqneba macadooooo
MaRiami- Admin
auu ver xar sheen.. amhsin agewera carmenis temahsi ar damaswroo :D sazizgaro bavshvo macade vipovo sxva foto da gamovcvlivanessa pose wrote:xvalamde xoo mombezrdaaaaaaaaaa
damacade axali foto movdzebno da wavshli :DDDvanessa pose wrote:iqneba imis tvini geyos rom carmenis fotos pirvelad vayeneb cxovrebasih da iqneba macadooooo
rom damewera jibrze dmasawrebdiiii :DDDtiko - levymontes wrote:auu ver xar sheen.. amhsin agewera carmenis temahsi ar damaswroo :D sazizgaro bavshvo macade vipovo sxva foto da gamovcvlivanessa pose wrote:xvalamde xoo mombezrdaaaaaaaaaa
MaRiami- Admin
drozee tore mobezrdda eg fototiko - levymontes wrote:damacade axali foto movdzebno da wavshli :DDDvanessa pose wrote:iqneba imis tvini geyos rom carmenis fotos pirvelad vayeneb cxovrebasih da iqneba macadooooo
MaRiami- Admin
ar agaswrebdi kretino rom getqva ar davayenebdi arafriit.. mdii exla daayene daisvenevanessa pose wrote:rom damewera jibrze dmasawrebdiiii :DDDtiko - levymontes wrote:auu ver xar sheen.. amhsin agewera carmenis temahsi ar damaswroo :D sazizgaro bavshvo macade vipovo sxva foto da gamovcvlivanessa pose wrote:xvalamde xoo mombezrdaaaaaaaaaa
nagavi kuna mase aketebs xolme da magis mere agar vwer :DDDDDDDDtiko - levymontes wrote:ar agaswrebdi kretino rom getqva ar davayenebdi arafriit.. mdii exla daayene daisvenevanessa pose wrote:rom damewera jibrze dmasawrebdiiii :DDDtiko - levymontes wrote:auu ver xar sheen.. amhsin agewera carmenis temahsi ar damaswroo :D sazizgaro bavshvo macade vipovo sxva foto da gamovcvlivanessa pose wrote:xvalamde xoo mombezrdaaaaaaaaaa
MaRiami- Admin
davayene magram mgoni ar mixdeba :DDDDDDD
MaRiami- Admin
yela misnari nagai ki araa mere :DDDvanessa pose wrote:nagavi kuna mase aketebs xolme da magis mere agar vwer :DDDDDDDDtiko - levymontes wrote:ar agaswrebdi kretino rom getqva ar davayenebdi arafriit.. mdii exla daayene daisvenevanessa pose wrote:rom damewera jibrze dmasawrebdiiii :DDDtiko - levymontes wrote:auu ver xar sheen.. amhsin agewera carmenis temahsi ar damaswroo :D sazizgaro bavshvo macade vipovo sxva foto da gamovcvlivanessa pose wrote:xvalamde xoo mombezrdaaaaaaaaaa
:DDDDDDyela misnari nagai ki araa mere :DDD
MaRiami- Admin