Mi Corazon Insiste/ /მიყვარხარ ლოლა!
4 posters
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mi Corazon Insiste/ /მიყვარხარ ლოლა!
კანელა და კარმენი აბა ლაიევსკას და ტეხერას გამო ვუყურებდი??;დდ თან აქ არც ფაბიანი მომწონდა რას უგავდა ის ტავი გაწეწილი რომ იყოMariko wrote:Tavidan seriali dzaan momwonda lolas stilize vgijdebodi tumca mereshvili eyola da isetive ajafsandali gaaketes rogorc sxvebia... amitom mtlianobashi normaluria canelas da carmenis wyvili rom ara arafradar migirs seriali
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
Mand ver vitandi verc fabians verc anas rolebi hqondat debiluri borotebi miyvars magram debilurebi aratiko - levymontes wrote:კანელა და კარმენი აბა ლაიევსკას და ტეხერას გამო ვუყურებდი??;დდ თან აქ არც ფაბიანი მომწონდა რას უგავდა ის ტავი გაწეწილი რომ იყოMariko wrote:Tavidan seriali dzaan momwonda lolas stilize vgijdebodi tumca mereshvili eyola da isetive ajafsandali gaaketes rogorc sxvebia... amitom mtlianobashi normaluria canelas da carmenis wyvili rom ara arafradar migirs seriali
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
fabiani ac aregnobit mowmonda mand evr vitan ie gadzedzilebi rom arianMariko wrote:Mand ver vitandi verc fabians verc anas rolebi hqondat debiluri borotebi miyvars magram debilurebi aratiko - levymontes wrote:კანელა და კარმენი აბა ლაიევსკას და ტეხერას გამო ვუყურებდი??;დდ თან აქ არც ფაბიანი მომწონდა რას უგავდა ის ტავი გაწეწილი რომ იყოMariko wrote:Tavidan seriali dzaan momwonda lolas stilize vgijdebodi tumca mereshvili eyola da isetive ajafsandali gaaketes rogorc sxvebia... amitom mtlianobashi normaluria canelas da carmenis wyvili rom ara arafradar migirs seriali
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
Me arc erti mexateboda gulze da arc meore
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
ნეტა სერიაები ქართულად არ არისსს?მომენატრა და ყურება მინდაა
Espinela-Fans- საყვარელი სერიალი : Game of thrones/Kara Sevda
პოსტების რაოდენობა : 26147
დაბადების თარიღი : 11.08.01
ქულები : 26762
ასაკი : 23
არაა არ არიის.ნეტა გაამეორონ და ჩავიწერდიEspinela-Fans wrote:ნეტა სერიაები ქართულად არ არისსს?მომენატრა და ყურება მინდაა
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
xo ra dzaan miyvars da mindaa
magis shansi ar arsebobs samwuxarodvanessa pose wrote:არაა არ არიის.ნეტა გაამეორონ და ჩავიწერდიEspinela-Fans wrote:ნეტა სერიაები ქართულად არ არისსს?მომენატრა და ყურება მინდაა
ღმერთო ეს სერიაი როგორ მომენატრა გავგიჟდები ახლააა ნეტა გამეორონ
რა დრო იყო
რა დრო იყო
მეც ძალიან მომენატრააEspinela-Fans wrote:ღმერთო ეს სერიაი როგორ მომენატრა გავგიჟდები ახლააა ნეტა გამეორონ
რა დრო იყო
MaRiami- Admin
axla vuyureb espanurad im seria andresi dianastan ro dawva da tan vlandzgav dianasssss rogor menatreba is dro turqulebi ro ar iyoooovanessa pose wrote:მეც ძალიან მომენატრააEspinela-Fans wrote:ღმერთო ეს სერიაი როგორ მომენატრა გავგიჟდები ახლააა ნეტა გამეორონ
რა დრო იყო
ვაიმეე ეგ რა ნაგავის ერია იყოო.რაც მე მაგ დროს ანდრესი ვლანძღეეEspinela-Fans wrote:axla vuyureb espanurad im seria andresi dianastan ro dawva da tan vlandzgav dianasssss rogor menatreba is dro turqulebi ro ar iyoooovanessa pose wrote:მეც ძალიან მომენატრააEspinela-Fans wrote:ღმერთო ეს სერიაი როგორ მომენატრა გავგიჟდები ახლააა ნეტა გამეორონ
რა დრო იყო
MaRiami- Admin
dianas bralic iyo,daigala es andresic lolas dasdevda da cdunebas vegar gaudzlo tan xo ici diana rogori lamazi iyooovanessa pose wrote:ვაიმეე ეგ რა ნაგავის ერია იყოო.რაც მე მაგ დროს ანდრესი ვლანძღეეEspinela-Fans wrote:axla vuyureb espanurad im seria andresi dianastan ro dawva da tan vlandzgav dianasssss rogor menatreba is dro turqulebi ro ar iyoooovanessa pose wrote:მეც ძალიან მომენატრააEspinela-Fans wrote:ღმერთო ეს სერიაი როგორ მომენატრა გავგიჟდები ახლააა ნეტა გამეორონ
რა დრო იყო
რაში მაინტერესეეებს,თუ არ უნდოდა რას დაუწვაა.ნაგავიაა .მერე ხო გაიგებს ლოლა და ღირსიააEspinela-Fans wrote:dianas bralic iyo,daigala es andresic lolas dasdevda da cdunebas vegar gaudzlo tan xo ici diana rogori lamazi iyooovanessa pose wrote:ვაიმეე ეგ რა ნაგავის ერია იყოო.რაც მე მაგ დროს ანდრესი ვლანძღეეEspinela-Fans wrote:axla vuyureb espanurad im seria andresi dianastan ro dawva da tan vlandzgav dianasssss rogor menatreba is dro turqulebi ro ar iyoooovanessa pose wrote:მეც ძალიან მომენატრააEspinela-Fans wrote:ღმერთო ეს სერიაი როგორ მომენატრა გავგიჟდები ახლააა ნეტა გამეორონ
რა დრო იყო
MaRiami- Admin
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Mi Corazon Insiste soundtrack
» მიყვარხარ ლოლა/ფოტოები
» მიყვარხარ ლოლა/მოძრავი ფოტოები