სულელური პოსტები #8
+3
tiko_levymontes
MaRiami
Mariko
7 posters
Page 64 of 66
Page 64 of 66 • 1 ... 33 ... 63, 64, 65, 66
Re: სულელური პოსტები #8
me axla gavdivar da rom shemoval axali ideit davbrundebiii :DDDDDDDDDvanessa pose wrote:თქვენ დაწერეთ მე არ მეხერხება ეგეთები დდდtiko - levymontes wrote:au bavshvebo erti idea maq rame sasacilo seriali avwerot raaa :DDDDD vigadaot :DDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
kai miditiko - levymontes wrote:me axla gavdivar da rom shemoval axali ideit davbrundebiii :DDDDDDDDDvanessa pose wrote:თქვენ დაწერეთ მე არ მეხერხება ეგეთები დდდtiko - levymontes wrote:au bavshvebo erti idea maq rame sasacilo seriali avwerot raaa :DDDDD vigadaot :DDDDD
marto shen dawer tu dagexmaro?
davshokavt zogierts mere iqac shevaparot :D
Espinela-Fans- საყვარელი სერიალი : Game of thrones/Kara Sevda
პოსტების რაოდენობა : 26147
დაბადების თარიღი : 11.08.01
ქულები : 26762
ასაკი : 23
ara gogo seriozul ponthsi ar midna chen magas seriozulshi vapirebdit :D sagadoshi raa dzaans asacilo dialogebit :DDDDDDDD latinuris msgavsi iyos ogond :DDDDDDDDD magari iqneba magat kai dialogebi aqvtEspinela-Fans wrote:chevn xo vapirebdit isedactiko - levymontes wrote:au bavshvebo erti idea maq rame sasacilo seriali avwerot raaa :DDDDD vigadaot :DDDDD
is ki maxsovs tatuli moaxle unda yofiliyo da fexsacmelebs gagviwmindavda xolme
- ici mee..mee..me maamasheni var shvilo(elena) :DDDDDDDDDDDDDDD vaimeeeeeeeeee
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
damexmaret kaco :DD shokebi midna me :D ro moval dawyebit daviwyeb da mere ertad gaagrdzlot xolme :DDDDEspinela-Fans wrote:kai miditiko - levymontes wrote:me axla gavdivar da rom shemoval axali ideit davbrundebiii :DDDDDDDDDvanessa pose wrote:თქვენ დაწერეთ მე არ მეხერხება ეგეთები დდდtiko - levymontes wrote:au bavshvebo erti idea maq rame sasacilo seriali avwerot raaa :DDDDD vigadaot :DDDDD
marto shen dawer tu dagexmaro?
davshokavt zogierts mere iqac shevaparot :D
ვაიმეე რა ფანტაზიები გაქვთEspinela-Fans wrote:chevn xo vapirebdit isedactiko - levymontes wrote:au bavshvebo erti idea maq rame sasacilo seriali avwerot raaa :DDDDD vigadaot :DDDDD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
კაი მიდიი ჭამე ჭამეეtiko - levymontes wrote:me axla gavdivar da rom shemoval axali ideit davbrundebiii :DDDDDDDDDvanessa pose wrote:თქვენ დაწერეთ მე არ მეხერხება ეგეთები დდდtiko - levymontes wrote:au bavshvebo erti idea maq rame sasacilo seriali avwerot raaa :DDDDD vigadaot :DDDDD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
the shoki :DDDDDDvanessa pose wrote:ვაიმეე რა ფანტაზიები გაქვთEspinela-Fans wrote:chevn xo vapirebdit isedactiko - levymontes wrote:au bavshvebo erti idea maq rame sasacilo seriali avwerot raaa :DDDDD vigadaot :DDDDD
tiko - levymontes wrote:the shoki :DDDDDDvanessa pose wrote:ვაიმეე რა ფანტაზიები გაქვთEspinela-Fans wrote:chevn xo vapirebdit isedactiko - levymontes wrote:au bavshvebo erti idea maq rame sasacilo seriali avwerot raaa :DDDDD vigadaot :DDDDD
tiko - levymontes wrote:ara gogo seriozul ponthsi ar midna chen magas seriozulshi vapirebdit :D sagadoshi raa dzaans asacilo dialogebit :DDDDDDDD latinuris msgavsi iyos ogond :DDDDDDDDD magari iqneba magat kai dialogebi aqvtEspinela-Fans wrote:chevn xo vapirebdit isedactiko - levymontes wrote:au bavshvebo erti idea maq rame sasacilo seriali avwerot raaa :DDDDD vigadaot :DDDDD
- ici mee..mee..me maamasheni var shvilo(elena) :DDDDDDDDDDDDDDD vaimeeeeeeeeee
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
კუნა სადა გდიხარ მთელი დღე კუბოში უნდა ჩაგდო
bianca y bruno- საყვარელი სერიალი : მონის მონაწილეობით ყველა სერიალი
პოსტების რაოდენობა : 3831
დაბადების თარიღი : 18.07.98
ქულები : 4006
ასაკი : 26
me aq var she sakuboo martla :DDbianca y bruno wrote:კუნა სადა გდიხარ მთელი დღე კუბოში უნდა ჩაგდო
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
ragac ar mgoniaMariko wrote:me aq var she sakuboo martla :DDbianca y bruno wrote:კუნა სადა გდიხარ მთელი დღე კუბოში უნდა ჩაგდო
ვაიმე ჩემს სადარბაზოში რა კაი ბიჭები სხედან აუუუ ;დდდდ წერან მეუბნებოდა დედაცემი მარაზიაში გამეგზავნეო და არ წავეთრიე რა დებილი ვარ
აუ რა შტერი ხარ ეხლა წადი მეც გამოგყვები მიდი ჰაააtiko - levymontes wrote:ვაიმე ჩემს სადარბაზოში რა კაი ბიჭები სხედან აუუუ ;დდდდ წერან მეუბნებოდა დედაცემი მარაზიაში გამეგზავნეო და არ წავეთრიე რა დებილი ვარ
Page 64 of 66 • 1 ... 33 ... 63, 64, 65, 66
Similar topics
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5
» სულელური პოსტები #6
» სულელური პოსტები #7
» სულელური პოსტები #8