სულელური პოსტები #8
+3
tiko_levymontes
MaRiami
Mariko
7 posters
Page 54 of 66
Page 54 of 66 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 60 ... 66
Re: სულელური პოსტები #8
espinela mokled gushin me da kunas molaparakebulebi gvqona :D me mogwere vechxube kunas ar mijerebs ar apirebs dabrunebastqo nuut ase male daiviwya ert mushta ro viyavit shekrulebitqo :D da msgavsi profiluri winadadebebi :DD profilshi gevgona tavi :DDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
tiko - levymontes wrote:espinela mokled gushin me da kunas molaparakebulebi gvqona :D me mogwere vechxube kunas ar mijerebs ar apirebs dabrunebastqo nuut ase male daiviwya ert mushta ro viyavit shekrulebitqo :D da msgavsi profiluri winadadebebi :DD profilshi gevgona tavi :DDDD
Espinela-Fans- საყვარელი სერიალი : Game of thrones/Kara Sevda
პოსტების რაოდენობა : 26147
დაბადების თარიღი : 11.08.01
ქულები : 26762
ასაკი : 23
profli da haroldi kai iyo :DDtiko - levymontes wrote:espinela mokled gushin me da kunas molaparakebulebi gvqona :D me mogwere vechxube kunas ar mijerebs ar apirebs dabrunebastqo nuut ase male daiviwya ert mushta ro viyavit shekrulebitqo :D da msgavsi profiluri winadadebebi :DD profilshi gevgona tavi :DDDD
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
ჰაროლდი მართლაკაი იყო ;დდდMariko wrote:profli da haroldi kai iyo :DDtiko - levymontes wrote:espinela mokled gushin me da kunas molaparakebulebi gvqona :D me mogwere vechxube kunas ar mijerebs ar apirebs dabrunebastqo nuut ase male daiviwya ert mushta ro viyavit shekrulebitqo :D da msgavsi profiluri winadadebebi :DD profilshi gevgona tavi :DDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
tiko - levymontes wrote:ჰაროლდი მართლაკაი იყო ;დდდMariko wrote:profli da haroldi kai iyo :DDtiko - levymontes wrote:espinela mokled gushin me da kunas molaparakebulebi gvqona :D me mogwere vechxube kunas ar mijerebs ar apirebs dabrunebastqo nuut ase male daiviwya ert mushta ro viyavit shekrulebitqo :D da msgavsi profiluri winadadebebi :DD profilshi gevgona tavi :DDDD
vaimeMariko wrote:
sheni buchqia tyis mefe xar? :DDDtiko - levymontes wrote:vaimeMariko wrote:
ara me is momewona :D tarzani xar? :DDD tu vin chemi **e xarMariko wrote:sheni buchqia tyis mefe xar? :DDDtiko - levymontes wrote:vaimeMariko wrote:
Mariko wrote:
ვაიმე ეს უნდა ვნახო მერე გამახსენე :დდდდდდდდდ
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 14280
დაბადების თარიღი : 18.01.98
ქულები : 14734
ასაკი : 26
კუნა ვასულებ პირობასს აჰაა ჩემი ალუჩებიი. მართალია ისეთი დიდები არ არის 10 ლარიანები რომ იყო მაგარმ ესენიც წავაა :დდ
მაიც სპოილერში ჩავსვი :დდდდდდდდდდდ
- Spoiler:
au mec midna es gushin ki vchame mara kide minda :DDBennu wrote:კუნა ვასულებ პირობასს აჰაა ჩემი ალუჩებიი. მართალია ისეთი დიდები არ არის 10 ლარიანები რომ იყო მაგარმ ესენიც წავაა :დდ
- Spoiler:
მე მარწყვიიი ვჭამე და მეხზარება გადაღებაააა :დდდ
რა არის მაგ ალუჩას რა გაჭმევთ ვაიმეეე რომ წქარრმოვიდენ რომ უნდა ჭამო ცუდად ვხდბეი რა მჟავეა ალბათ
რა არის მაგ ალუჩას რა გაჭმევთ ვაიმეეე რომ წქარრმოვიდენ რომ უნდა ჭამო ცუდად ვხდბეი რა მჟავეა ალბათ
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
tiko - levymontes wrote:au mec midna es gushin ki vchame mara kide minda :DDBennu wrote:კუნა ვასულებ პირობასს აჰაა ჩემი ალუჩებიი. მართალია ისეთი დიდები არ არის 10 ლარიანები რომ იყო მაგარმ ესენიც წავაა :დდ
- Spoiler:
მეთქქი ბავშევბი არ გადაირიონ მეთქი და პირდაპირ არ დავდე
მე ვერ გაადამრიეეეBennu wrote:tiko - levymontes wrote:au mec midna es gushin ki vchame mara kide minda :DDBennu wrote:კუნა ვასულებ პირობასს აჰაა ჩემი ალუჩებიი. მართალია ისეთი დიდები არ არის 10 ლარიანები რომ იყო მაგარმ ესენიც წავაა :დდ
- Spoiler:
მეთქქი ბავშევბი არ გადაირიონ მეთქი და პირდაპირ არ დავდე
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
Page 54 of 66 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 60 ... 66
Similar topics
» სულელური პოსტები #4