სულელური პოსტები #7
+4
bianca y bruno
Mariko
tiko_levymontes
MaRiami
8 posters
Page 2 of 67
Page 2 of 67 • 1, 2, 3 ... 34 ... 67
Re: სულელური პოსტები #7
cudad var gavigudeeeeeeeeeeeeeeeeeee saidan moitana eg sisulele :D chemtvis ekixta mainc vaimeeeeeeeeeee boloshi ro tan gamochnda vigacas xeli aakra pirze maar sheni sikvdilsi dge dadgao miyvarxaro an mindixar ki ar utqvams :DD cudad varrr espienlaa shokshia au unda movatyuo mivwero gamevanessa pose wrote:არაა მაგაზე არ ვამბობMariko wrote:araa ara mgonia dges moxvdes :DDD dges dzaan dadzabuli seriaaa :DD magram ai promoshi iseti iyo da axla ar iqneba arc mkveleloba xo vici :DDD mara uceb rom chemi zegzi scena gachiton movkvdebi xo vicivanessa pose wrote:ვაიმეე დრეს ესპინელა მოკვდება მედცეზირში თუ ის მოხდრა რაც გონიაა :დდ
ესპინელამ თქვა ბოლო მომენტი რა იყოო მგონი მირა გააუპატიურესოო 5 ჯერ უყურა მაგ მომენტს
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
tiko - levymontes wrote:xval tu ar shemodi mecodineba ro chadzagldiMariko wrote:araa ara mgonia dges moxvdes :DDD dges dzaan dadzabuli seriaaa :DD magram ai promoshi iseti iyo da axla ar iqneba arc mkveleloba xo vici :DDD mara uceb rom chemi zegzi scena gachiton movkvdebi xo vicivanessa pose wrote:ვაიმეე დრეს ესპინელა მოკვდება მედცეზირში თუ ის მოხდრა რაც გონიაა :დდ
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
:DDDDDDDDd xooo d afuli amigrovet tu ramea me fuls icodet chems sayvarek ujrashi vmalav da ar miscet chems ojaxs :DDtiko - levymontes wrote:xval tu ar shemodi mecodineba ro chadzagldiMariko wrote:araa ara mgonia dges moxvdes :DDD dges dzaan dadzabuli seriaaa :DD magram ai promoshi iseti iyo da axla ar iqneba arc mkveleloba xo vici :DDD mara uceb rom chemi zegzi scena gachiton movkvdebi xo vicivanessa pose wrote:ვაიმეე დრეს ესპინელა მოკვდება მედცეზირში თუ ის მოხდრა რაც გონიაა :დდ
patarashi ar iqneba kai sanaxavi ratis naxtomiiivanessa pose wrote:დააპატარავე მაინც ვაააtiko - levymontes wrote:mere mag dzroxas vin uyurebs kaco :DDD me ratis vuyureb eg ta mag modzravshi arc vaqcev yuradgebasvanessa pose wrote:შენი აზრით?tiko - levymontes wrote:vizze ambobvanessa pose wrote:აუუ თიკო მაგ შენ ძროხა ფოტოს როდის მოაშორებ ? :დდ
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
vaimee cudad gavxdi mag dros imdeni vicinee vaimee xaisati gamifuwdao sul bolo momentze vfiqroboo wavedi kide unda vuyuro mag momnets ver visvenebo :DDDDDDDMariko wrote:cudad var gavigudeeeeeeeeeeeeeeeeeee saidan moitana eg sisulele :D chemtvis ekixta mainc vaimeeeeeeeeeee boloshi ro tan gamochnda vigacas xeli aakra pirze maar sheni sikvdilsi dge dadgao miyvarxaro an mindixar ki ar utqvams :DD cudad varrr espienlaa shokshia au unda movatyuo mivwero gamevanessa pose wrote:არაა მაგაზე არ ვამბობMariko wrote:araa ara mgonia dges moxvdes :DDD dges dzaan dadzabuli seriaaa :DD magram ai promoshi iseti iyo da axla ar iqneba arc mkveleloba xo vici :DDD mara uceb rom chemi zegzi scena gachiton movkvdebi xo vicivanessa pose wrote:ვაიმეე დრეს ესპინელა მოკვდება მედცეზირში თუ ის მოხდრა რაც გონიაა :დდ
ესპინელამ თქვა ბოლო მომენტი რა იყოო მგონი მირა გააუპატიურესოო 5 ჯერ უყურა მაგ მომენტს
MaRiami- Admin
maas mainc nuga chaadzagleb dagvitoveMariko wrote:cudad var gavigudeeeeeeeeeeeeeeeeeee saidan moitana eg sisulele :D chemtvis ekixta mainc vaimeeeeeeeeeee boloshi ro tan gamochnda vigacas xeli aakra pirze maar sheni sikvdilsi dge dadgao miyvarxaro an mindixar ki ar utqvams :DD cudad varrr espienlaa shokshia au unda movatyuo mivwero gamevanessa pose wrote:არაა მაგაზე არ ვამბობMariko wrote:araa ara mgonia dges moxvdes :DDD dges dzaan dadzabuli seriaaa :DD magram ai promoshi iseti iyo da axla ar iqneba arc mkveleloba xo vici :DDD mara uceb rom chemi zegzi scena gachiton movkvdebi xo vicivanessa pose wrote:ვაიმეე დრეს ესპინელა მოკვდება მედცეზირში თუ ის მოხდრა რაც გონიაა :დდ
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
აუუ მოაშორე რა ეგ ბიჭიიtiko - levymontes wrote:patarashi ar iqneba kai sanaxavi ratis naxtomiiivanessa pose wrote:დააპატარავე მაინც ვაააtiko - levymontes wrote:mere mag dzroxas vin uyurebs kaco :DDD me ratis vuyureb eg ta mag modzravshi arc vaqcev yuradgebasvanessa pose wrote:შენი აზრით?tiko - levymontes wrote:vizze ambobvanessa pose wrote:აუუ თიკო მაგ შენ ძროხა ფოტოს როდის მოაშორებ ? :დდ
MaRiami- Admin
auu xo ra dzroxaa eg maxinji moashorevanessa pose wrote:დააპატარავე მაინც ვაააtiko - levymontes wrote:mere mag dzroxas vin uyurebs kaco :DDD me ratis vuyureb eg ta mag modzravshi arc vaqcev yuradgebasvanessa pose wrote:შენი აზრით?tiko - levymontes wrote:vizze ambobvanessa pose wrote:აუუ თიკო მაგ შენ ძროხა ფოტოს როდის მოაშორებ ? :დდ
kaii chven gaviyoftMariko wrote::DDDDDDDDd xooo d afuli amigrovet tu ramea me fuls icodet chems sayvarek ujrashi vmalav da ar miscet chems ojaxs :DDtiko - levymontes wrote:xval tu ar shemodi mecodineba ro chadzagldiMariko wrote:araa ara mgonia dges moxvdes :DDD dges dzaan dadzabuli seriaaa :DD magram ai promoshi iseti iyo da axla ar iqneba arc mkveleloba xo vici :DDD mara uceb rom chemi zegzi scena gachiton movkvdebi xo vicivanessa pose wrote:ვაიმეე დრეს ესპინელა მოკვდება მედცეზირში თუ ის მოხდრა რაც გონიაა :დდ
ვაიმეე თიკოს პოსტებს რომ ვუყურებ სულ ეგ ფოტო მხვდება თვალში და გული მერევა უკვეე.მეზიზღება თიკოს პოსტები უკვეMariko wrote:auu xo ra dzroxaa eg maxinji moashorevanessa pose wrote:დააპატარავე მაინც ვაააtiko - levymontes wrote:mere mag dzroxas vin uyurebs kaco :DDD me ratis vuyureb eg ta mag modzravshi arc vaqcev yuradgebasvanessa pose wrote:შენი აზრით?tiko - levymontes wrote:vizze ambobvanessa pose wrote:აუუ თიკო მაგ შენ ძროხა ფოტოს როდის მოაშორებ ? :დდ
MaRiami- Admin
nu uyurebt tqvenc vaaa :D
araa gamaxsenet tu damaviwyda mivwer davafeteb game :DDDD da mere wamoxteba xo vici naxavs kompiutershi tu ar dasves mashin inerviulebs gametiko - levymontes wrote:maas mainc nuga chaadzagleb dagvitoveMariko wrote:cudad var gavigudeeeeeeeeeeeeeeeeeee saidan moitana eg sisulele :D chemtvis ekixta mainc vaimeeeeeeeeeee boloshi ro tan gamochnda vigacas xeli aakra pirze maar sheni sikvdilsi dge dadgao miyvarxaro an mindixar ki ar utqvams :DD cudad varrr espienlaa shokshia au unda movatyuo mivwero gamevanessa pose wrote:არაა მაგაზე არ ვამბობMariko wrote:araa ara mgonia dges moxvdes :DDD dges dzaan dadzabuli seriaaa :DD magram ai promoshi iseti iyo da axla ar iqneba arc mkveleloba xo vici :DDD mara uceb rom chemi zegzi scena gachiton movkvdebi xo vicivanessa pose wrote:ვაიმეე დრეს ესპინელა მოკვდება მედცეზირში თუ ის მოხდრა რაც გონიაა :დდ
kai ho wavedi me modzraves gamovcli isedac didi xani meyena ukve :DDD rati ar mynebia didi xani mara araxan asea gamovclivanessa pose wrote:ვაიმეე თიკოს პოსტებს რომ ვუყურებ სულ ეგ ფოტო მხვდება თვალში და გული მერევა უკვეე.მეზიზღება თიკოს პოსტები უკვეMariko wrote:auu xo ra dzroxaa eg maxinji moashorevanessa pose wrote:დააპატარავე მაინც ვაააtiko - levymontes wrote:mere mag dzroxas vin uyurebs kaco :DDD me ratis vuyureb eg ta mag modzravshi arc vaqcev yuradgebasvanessa pose wrote:შენი აზრით?tiko - levymontes wrote:vizze ambobvanessa pose wrote:აუუ თიკო მაგ შენ ძროხა ფოტოს როდის მოაშორებ ? :დდ
fu nagavo :DDDMariko wrote:araa gamaxsenet tu damaviwyda mivwer davafeteb game :DDDD da mere wamoxteba xo vici naxavs kompiutershi tu ar dasves mashin inerviulebs gametiko - levymontes wrote:maas mainc nuga chaadzagleb dagvitoveMariko wrote:cudad var gavigudeeeeeeeeeeeeeeeeeee saidan moitana eg sisulele :D chemtvis ekixta mainc vaimeeeeeeeeeee boloshi ro tan gamochnda vigacas xeli aakra pirze maar sheni sikvdilsi dge dadgao miyvarxaro an mindixar ki ar utqvams :DD cudad varrr espienlaa shokshia au unda movatyuo mivwero gamevanessa pose wrote:არაა მაგაზე არ ვამბობMariko wrote:araa ara mgonia dges moxvdes :DDD dges dzaan dadzabuli seriaaa :DD magram ai promoshi iseti iyo da axla ar iqneba arc mkveleloba xo vici :DDD mara uceb rom chemi zegzi scena gachiton movkvdebi xo vicivanessa pose wrote:ვაიმეე დრეს ესპინელა მოკვდება მედცეზირში თუ ის მოხდრა რაც გონიაა :დდ
თავისით მეყურება :დდდtiko - levymontes wrote:nu uyurebt tqvenc vaaa :D
MaRiami- Admin