ბანერის კონკურსი #1
+18
tikunA
Danna.G
natalia-natis
Hermione Granger
marusia1
Gutierrez
eric von
monica spear_fan
SoPhachka
giorgi
ely-sere
Ines Robledo
ninuca
bianca y bruno
Mariko
maite perroni
Espinela-Fans
MaRiami
22 posters
Page 33 of 67
Page 33 of 67 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 50 ... 67
Re: ბანერის კონკურსი #1
dampleeboo vis wertty :DDDDDD a rminda egeni banerze dedaaa mogklavt DD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
:D tyuilze iare chemtan gaswavli damajereblad rogor tqva :DDDD botee :DMariami wrote:geshvela espinelaa? 2 kviris mere vcvli es winaswar davwere :DD
Espinela-Fans- საყვარელი სერიალი : Game of thrones/Kara Sevda
პოსტების რაოდენობა : 26147
დაბადების თარიღი : 11.08.01
ქულები : 26762
ასაკი : 23
xoo? naxav tu vityuebi aq ara xaeR? :DD dro gvanaxebs tu vityuebi :DDEspinela-Fans wrote::D tyuilze iare chemtan gaswavli damajereblad rogor tqva :DDDD botee :DMariami wrote:geshvela espinelaa? 2 kviris mere vcvli es winaswar davwere :DD
MaRiami- Admin
au ara virooooo yovel 2 kvirashi gamocvale ra baneriii tore suli mexuteba sul erti da igives ro vuuyeeeeeb :DDDDDDMariami wrote:xoo? naxav tu vityuebi aq ara xaeR? :DD dro gvanaxebs tu vityuebi :DDEspinela-Fans wrote::D tyuilze iare chemtan gaswavli damajereblad rogor tqva :DDDD botee :DMariami wrote:geshvela espinelaa? 2 kviris mere vcvli es winaswar davwere :DD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
Nw tyuili mainc ar gexerxeba :DMariami wrote:xoo? naxav tu vityuebi aq ara xaeR? :DD dro gvanaxebs tu vityuebi :DDEspinela-Fans wrote::D tyuilze iare chemtan gaswavli damajereblad rogor tqva :DDDD botee :DMariami wrote:geshvela espinelaa? 2 kviris mere vcvli es winaswar davwere :DD
im forumze rgoro dzlebdi erti/? 1 welia igive ayeniaa sul amse iyo raga aq gexuteba suli :DDTiko Villalobos wrote:au ara virooooo yovel 2 kvirashi gamocvale ra baneriii tore suli mexuteba sul erti da igives ro vuuyeeeeeb :DDDDDDMariami wrote:xoo? naxav tu vityuebi aq ara xaeR? :DD dro gvanaxebs tu vityuebi :DDEspinela-Fans wrote::D tyuilze iare chemtan gaswavli damajereblad rogor tqva :DDDD botee :DMariami wrote:geshvela espinelaa? 2 kviris mere vcvli es winaswar davwere :DD
MaRiami- Admin
naxaavvEspinela-Fans wrote:Nw tyuili mainc ar gexerxeba :DMariami wrote:xoo? naxav tu vityuebi aq ara xaeR? :DD dro gvanaxebs tu vityuebi :DDEspinela-Fans wrote::D tyuilze iare chemtan gaswavli damajereblad rogor tqva :DDDD botee :DMariami wrote:geshvela espinelaa? 2 kviris mere vcvli es winaswar davwere :DD
MaRiami- Admin
im forumze saertod ar yofila gogo baneriMariami wrote:im forumze rgoro dzlebdi erti/? 1 welia igive ayeniaa sul amse iyo raga aq gexuteba suli :DDTiko Villalobos wrote:au ara virooooo yovel 2 kvirashi gamocvale ra baneriii tore suli mexuteba sul erti da igives ro vuuyeeeeeb :DDDDDDMariami wrote:xoo? naxav tu vityuebi aq ara xaeR? :DD dro gvanaxebs tu vityuebi :DDEspinela-Fans wrote::D tyuilze iare chemtan gaswavli damajereblad rogor tqva :DDDD botee :DMariami wrote:geshvela espinelaa? 2 kviris mere vcvli es winaswar davwere :DD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
rogor ara :LDDTiko Villalobos wrote:im forumze saertod ar yofila gogo baneriMariami wrote:im forumze rgoro dzlebdi erti/? 1 welia igive ayeniaa sul amse iyo raga aq gexuteba suli :DDTiko Villalobos wrote:au ara virooooo yovel 2 kvirashi gamocvale ra baneriii tore suli mexuteba sul erti da igives ro vuuyeeeeeb :DDDDDDMariami wrote:xoo? naxav tu vityuebi aq ara xaeR? :DD dro gvanaxebs tu vityuebi :DDEspinela-Fans wrote::D tyuilze iare chemtan gaswavli damajereblad rogor tqva :DDDD botee :DMariami wrote:geshvela espinelaa? 2 kviris mere vcvli es winaswar davwere :DD
axla aris da aaxal wels iyo :DD
MaRiami- Admin
Dges marcxeba fexze adga :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:im forumze saertod ar yofila gogo baneriMariami wrote:im forumze rgoro dzlebdi erti/? 1 welia igive ayeniaa sul amse iyo raga aq gexuteba suli :DDTiko Villalobos wrote:au ara virooooo yovel 2 kvirashi gamocvale ra baneriii tore suli mexuteba sul erti da igives ro vuuyeeeeeb :DDDDDDMariami wrote:xoo? naxav tu vityuebi aq ara xaeR? :DD dro gvanaxebs tu vityuebi :DDEspinela-Fans wrote::D tyuilze iare chemtan gaswavli damajereblad rogor tqva :DDDD botee :DMariami wrote:geshvela espinelaa? 2 kviris mere vcvli es winaswar davwere :DD
tqven xart shtereebiiEspinela-Fans wrote:Dges marcxeba fexze adga :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:im forumze saertod ar yofila gogo baneriMariami wrote:im forumze rgoro dzlebdi erti/? 1 welia igive ayeniaa sul amse iyo raga aq gexuteba suli :DDTiko Villalobos wrote:au ara virooooo yovel 2 kvirashi gamocvale ra baneriii tore suli mexuteba sul erti da igives ro vuuyeeeeeb :DDDDDDMariami wrote:xoo? naxav tu vityuebi aq ara xaeR? :DD dro gvanaxebs tu vityuebi :DDEspinela-Fans wrote::D tyuilze iare chemtan gaswavli damajereblad rogor tqva :DDDD botee :DMariami wrote:geshvela espinelaa? 2 kviris mere vcvli es winaswar davwere :DD
iyoo me maswavit? sanam tqven moetreodit mashn iyoo da boloskenac axal wels ;DD
MaRiami- Admin
Axal wels erti tvec ar yofila :D da axla ro aris rames nishnavs? Xo ar shedivart forumze tanac magas baneric garda yvelaferi qvia :DMariami wrote:rogor ara :LDDTiko Villalobos wrote:im forumze saertod ar yofila gogo baneriMariami wrote:im forumze rgoro dzlebdi erti/? 1 welia igive ayeniaa sul amse iyo raga aq gexuteba suli :DDTiko Villalobos wrote:au ara virooooo yovel 2 kvirashi gamocvale ra baneriii tore suli mexuteba sul erti da igives ro vuuyeeeeeb :DDDDDDMariami wrote:xoo? naxav tu vityuebi aq ara xaeR? :DD dro gvanaxebs tu vityuebi :DDEspinela-Fans wrote::D tyuilze iare chemtan gaswavli damajereblad rogor tqva :DDDD botee :DMariami wrote:geshvela espinelaa? 2 kviris mere vcvli es winaswar davwere :DD
axla aris da aaxal wels iyo :DD
Ravici me chemamde ra iyo. Chem dros ar iyoMariami wrote:tqven xart shtereebiiEspinela-Fans wrote:Dges marcxeba fexze adga :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:im forumze saertod ar yofila gogo baneriMariami wrote:im forumze rgoro dzlebdi erti/? 1 welia igive ayeniaa sul amse iyo raga aq gexuteba suli :DDTiko Villalobos wrote:au ara virooooo yovel 2 kvirashi gamocvale ra baneriii tore suli mexuteba sul erti da igives ro vuuyeeeeeb :DDDDDDMariami wrote:xoo? naxav tu vityuebi aq ara xaeR? :DD dro gvanaxebs tu vityuebi :DDEspinela-Fans wrote::D tyuilze iare chemtan gaswavli damajereblad rogor tqva :DDDD botee :DMariami wrote:geshvela espinelaa? 2 kviris mere vcvli es winaswar davwere :DD
vhem droos iyo da vso D:DEspinela-Fans wrote:Ravici me chemamde ra iyo. Chem dros ar iyoMariami wrote:tqven xart shtereebiiEspinela-Fans wrote:Dges marcxeba fexze adga :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:im forumze saertod ar yofila gogo baneriMariami wrote:im forumze rgoro dzlebdi erti/? 1 welia igive ayeniaa sul amse iyo raga aq gexuteba suli :DDTiko Villalobos wrote:au ara virooooo yovel 2 kvirashi gamocvale ra baneriii tore suli mexuteba sul erti da igives ro vuuyeeeeeb :DDDDDDMariami wrote:xoo? naxav tu vityuebi aq ara xaeR? :DD dro gvanaxebs tu vityuebi :DDEspinela-Fans wrote::D tyuilze iare chemtan gaswavli damajereblad rogor tqva :DDDD botee :DMariami wrote:geshvela espinelaa? 2 kviris mere vcvli es winaswar davwere :DD
nuga uxbeb temas :DD
MaRiami- Admin
imdeni itliket vinme vegar ipovis am posts "DDMariami wrote:ahaa daisvenebbb guka da mec damasveneb roo shemwamee :DDDD
mokled daweret 3 msaxiobi latino amerikeli an turqi msaxiobi qali,romelbic gindat ro banerze iyvnen :DD
gegirsat rogorc iqna :DD
MaRiami- Admin
Page 33 of 67 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 50 ... 67
Page 33 of 67