სულელური პოსტები #6
+4
Espinela-Fans
ely-sere
bianca y bruno
MaRiami
8 posters
Page 63 of 67
Page 63 of 67 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67
Re: სულელური პოსტები #6
:DDDDMariko wrote:auuu mwyuriaaaaa :DDDtiko - levymontes wrote:me rit shegaxarbot axla araferi ar maqvs wyali maqsv ager chiqit da ims vsvam amis ar shegexarbebat
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
rac me imas davcinodi :DDvanessa pose wrote:ღირსიააtiko - levymontes wrote:chemi matematikis maswi kide iseti lenchia pirvel meore variants ro gvawerinebs me da chemi daqali orive meore variantebs vwert :Dmainc ver xveba verafers da qimiam miuxvda ertxel egona imastanac gauvidoda da furceli amouxia 5 wutit adrevanessa pose wrote:ვაიმეეე აი საკითხები რომ გავიგე თავბრუუ დამეხვა აი რა დამემართა საშნლად გავბრაზდი მე ხო არაფერში ებდი არ მაქვს.მე რა საკითხებიც ვიცოდი 1 ვარიანტს მისცა კრეტინმაtiko - levymontes wrote:fzikaze dammarta winaze egre.. paralel klasels gamovartvi sakitxebi da chven sul sxvanairebi agvido kinagam gavgijdivanessa pose wrote:აუუ გეოგრაფია ჯანდაბაა მაგაას.წერა მქონდა საკითხები ვიცოდი რაც სხვა კლას აწერინა ისინი ვისწავლე და სულ სხვები შემოიტანა რამის იქვე მოვკვსდი.სადღაც 5 მივიღებtiko - levymontes wrote:mec 4 mara saxlshi ar gagvishves :D kaic iyo xo vtamahsobdit da :D ertaerti matematika chatarda da imzec medzina naxevrad da meore geografia iq 10 mivige :DDDMariko wrote:qartulsi da biologiis nacvlad yvelaferi gamicda 4 gakvetili :DDD ^^^tiko - levymontes wrote:dges me qalaqobana movige :DDD da txlashuni saxeshi :D wagebulebs mared gavartyi :d au mgari iyo dges 10 bavshvi viyavit da 6 gakvetilidan marto 2 gakvetili chagvitada mteli gakvetilebi vtamahsobdit :D
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
ui me at mitavqms :DDD vchame ukveeeeeeeeeeeeeeeeeeee vanesa rr gshia shen? Mmmmmmvanessa pose wrote:Bennu wrote:vanessa pose wrote:მე შოკოლადი მაქვს სამაგიეროოოდBennu wrote:vanessa pose wrote:მინდააა აბაააა.კოკა-კოლა ყოველთვის მინდა ,შოკოლადიც და ნაყინიცBennu wrote:vanessa pose wrote:თიკოოო ეხლა ცუდად გაგხადოო?
ნაყინი,შოკოლადი,შემწვარი კარტოფილი,ბალი მარწყვი და შიფსები არ გინდაა?
coca-cola ginda?? dges vchame nayuni burtulebiani yyvelaamnairi gavaketebine tito tito-tito
gadmoiwie chamogisxav mec xom unda dagaxarbot exla ragacit
ukvee mec kit keti
აუუ ძაან მშიაა ცუდად ვარ და უკვე ღამეააა .ნეტა დროზე გათენდესს და ვჭამოოო
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
მერე რა მიიღო მაგ წერაში?tiko - levymontes wrote:rac me imas davcinodi :DDvanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:chemi matematikis maswi kide iseti lenchia pirvel meore variants ro gvawerinebs me da chemi daqali orive meore variantebs vwert :Dmainc ver xveba verafers da qimiam miuxvda ertxel egona imastanac gauvidoda da furceli amouxia 5 wutit adrevanessa pose wrote:ვაიმეეე აი საკითხები რომ გავიგე თავბრუუ დამეხვა აი რა დამემართა საშნლად გავბრაზდი მე ხო არაფერში ებდი არ მაქვს.მე რა საკითხებიც ვიცოდი 1 ვარიანტს მისცა კრეტინმაtiko - levymontes wrote:fzikaze dammarta winaze egre.. paralel klasels gamovartvi sakitxebi da chven sul sxvanairebi agvido kinagam gavgijdivanessa pose wrote:აუუ გეოგრაფია ჯანდაბაა მაგაას.წერა მქონდა საკითხები ვიცოდი რაც სხვა კლას აწერინა ისინი ვისწავლე და სულ სხვები შემოიტანა რამის იქვე მოვკვსდი.სადღაც 5 მივიღებtiko - levymontes wrote:mec 4 mara saxlshi ar gagvishves :D kaic iyo xo vtamahsobdit da :D ertaerti matematika chatarda da imzec medzina naxevrad da meore geografia iq 10 mivige :DDDMariko wrote:qartulsi da biologiis nacvlad yvelaferi gamicda 4 gakvetili :DDD ^^^tiko - levymontes wrote:dges me qalaqobana movige :DDD da txlashuni saxeshi :D wagebulebs mared gavartyi :d au mgari iyo dges 10 bavshvi viyavit da 6 gakvetilidan marto 2 gakvetili chagvitada mteli gakvetilebi vtamahsobdit :D
ღირსიაა
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
au mec mshia mara ver shvcham shansi araaa.. pirs amovikereb tu sachiro gaxdeba a ar shevcham :DDD cota mec dametyo rgaca da wyalshi roogr chavayro yvelaferi :Dvanessa pose wrote:Bennu wrote:vanessa pose wrote:მე შოკოლადი მაქვს სამაგიეროოოდBennu wrote:vanessa pose wrote:მინდააა აბაააა.კოკა-კოლა ყოველთვის მინდა ,შოკოლადიც და ნაყინიცBennu wrote:vanessa pose wrote:თიკოოო ეხლა ცუდად გაგხადოო?
coca-cola ginda?? dges vchame nayuni burtulebiani yyvelaamnairi gavaketebine tito tito-tito
ukvee mec kit keti
ააარაა კი მშია მაგრამმ ისე საჭმელიც არაფერია და სულ ნუ გათენდება.მაკარონი გაალეთეს ხორცში და მეზიზრება ეგ და ამიტოტომ გამოდის რომ არაფერია აკრტოფილიც გათავდა კვერცხიც და დავიღუპე სხვალ რა ვჭამოოMariko wrote:ui me at mitavqms :DDD vchame ukveeeeeeeeeeeeeeeeeeee vanesa rr gshia shen? Mmmmmmvanessa pose wrote:Bennu wrote:vanessa pose wrote:მე შოკოლადი მაქვს სამაგიეროოოდBennu wrote:vanessa pose wrote:მინდააა აბაააა.კოკა-კოლა ყოველთვის მინდა ,შოკოლადიც და ნაყინიცBennu wrote:vanessa pose wrote:თიკოოო ეხლა ცუდად გაგხადოო?
ukvee mec kit keti
MaRiami- Admin
vanessa pose wrote:Bennu wrote:vanessa pose wrote:მე შოკოლადი მაქვს სამაგიეროოოდBennu wrote:vanessa pose wrote:მინდააა აბაააა.კოკა-კოლა ყოველთვის მინდა ,შოკოლადიც და ნაყინიცBennu wrote:vanessa pose wrote:თიკოოო ეხლა ცუდად გაგხადოო?
ukvee mec kit keti
aua exla shemwvari kartofili minda magar ar gaimeketssssssssssssssss
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 14280
დაბადების თარიღი : 18.01.98
ქულები : 14734
ასაკი : 26
4-iani 2 skaitxis dawera moaswro marto im nagavma or qulianebi dawera tore 2-ians miigebdavanessa pose wrote:მერე რა მიიღო მაგ წერაში?tiko - levymontes wrote:rac me imas davcinodi :DDvanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:chemi matematikis maswi kide iseti lenchia pirvel meore variants ro gvawerinebs me da chemi daqali orive meore variantebs vwert :Dmainc ver xveba verafers da qimiam miuxvda ertxel egona imastanac gauvidoda da furceli amouxia 5 wutit adrevanessa pose wrote:ვაიმეეე აი საკითხები რომ გავიგე თავბრუუ დამეხვა აი რა დამემართა საშნლად გავბრაზდი მე ხო არაფერში ებდი არ მაქვს.მე რა საკითხებიც ვიცოდი 1 ვარიანტს მისცა კრეტინმაtiko - levymontes wrote:fzikaze dammarta winaze egre.. paralel klasels gamovartvi sakitxebi da chven sul sxvanairebi agvido kinagam gavgijdivanessa pose wrote:აუუ გეოგრაფია ჯანდაბაა მაგაას.წერა მქონდა საკითხები ვიცოდი რაც სხვა კლას აწერინა ისინი ვისწავლე და სულ სხვები შემოიტანა რამის იქვე მოვკვსდი.სადღაც 5 მივიღებtiko - levymontes wrote:mec 4 mara saxlshi ar gagvishves :D kaic iyo xo vtamahsobdit da :D ertaerti matematika chatarda da imzec medzina naxevrad da meore geografia iq 10 mivige :DDDMariko wrote:qartulsi da biologiis nacvlad yvelaferi gamicda 4 gakvetili :DDD ^^^tiko - levymontes wrote:dges me qalaqobana movige :DDD da txlashuni saxeshi :D wagebulebs mared gavartyi :d au mgari iyo dges 10 bavshvi viyavit da 6 gakvetilidan marto 2 gakvetili chagvitada mteli gakvetilebi vtamahsobdit :D
ღირსიაა
აუუ მე დღეს რაღაც ძაანნ გამხდარი ვჩანდი მაგრამ ეს ჯინსის შარვლები მასუქებს რაღაცtiko - levymontes wrote:au mec mshia mara ver shvcham shansi araaa.. pirs amovikereb tu sachiro gaxdeba a ar shevcham :DDD cota mec dametyo rgaca da wyalshi roogr chavayro yvelaferi :Dvanessa pose wrote:Bennu wrote:vanessa pose wrote:მე შოკოლადი მაქვს სამაგიეროოოდBennu wrote:vanessa pose wrote:მინდააა აბაააა.კოკა-კოლა ყოველთვის მინდა ,შოკოლადიც და ნაყინიცBennu wrote:vanessa pose wrote:თიკოოო ეხლა ცუდად გაგხადოო?
ukvee mec kit keti
აუუ მშიააა რააა
რამდენი დაიკელი შენ?
MaRiami- Admin
fuuu amomivida me yelshi xorci dgesac xorci vchame ro movedi :DDDDDD ro vcham mere vfiqrob ra codoa cxoveli magis xorcs rom vcham :DDDDvanessa pose wrote:ააარაა კი მშია მაგრამმ ისე საჭმელიც არაფერია და სულ ნუ გათენდება.მაკარონი გაალეთეს ხორცში და მეზიზრება ეგ და ამიტოტომ გამოდის რომ არაფერია აკრტოფილიც გათავდა კვერცხიც და დავიღუპე სხვალ რა ვჭამოოMariko wrote:ui me at mitavqms :DDD vchame ukveeeeeeeeeeeeeeeeeeee vanesa rr gshia shen? Mmmmmmvanessa pose wrote:Bennu wrote:vanessa pose wrote:მე შოკოლადი მაქვს სამაგიეროოოდBennu wrote:vanessa pose wrote:მინდააა აბაააა.კოკა-კოლა ყოველთვის მინდა ,შოკოლადიც და ნაყინიცBennu wrote:vanessa pose wrote:თიკოოო ეხლა ცუდად გაგხადოო?
ukvee mec kit keti
მაინც ყოჩააღtiko - levymontes wrote:4-iani 2 skaitxis dawera moaswro marto im nagavma or qulianebi dawera tore 2-ians miigebdavanessa pose wrote:მერე რა მიიღო მაგ წერაში?tiko - levymontes wrote:rac me imas davcinodi :DDvanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:chemi matematikis maswi kide iseti lenchia pirvel meore variants ro gvawerinebs me da chemi daqali orive meore variantebs vwert :Dmainc ver xveba verafers da qimiam miuxvda ertxel egona imastanac gauvidoda da furceli amouxia 5 wutit adrevanessa pose wrote:ვაიმეეე აი საკითხები რომ გავიგე თავბრუუ დამეხვა აი რა დამემართა საშნლად გავბრაზდი მე ხო არაფერში ებდი არ მაქვს.მე რა საკითხებიც ვიცოდი 1 ვარიანტს მისცა კრეტინმაtiko - levymontes wrote:fzikaze dammarta winaze egre.. paralel klasels gamovartvi sakitxebi da chven sul sxvanairebi agvido kinagam gavgijdivanessa pose wrote:აუუ გეოგრაფია ჯანდაბაა მაგაას.წერა მქონდა საკითხები ვიცოდი რაც სხვა კლას აწერინა ისინი ვისწავლე და სულ სხვები შემოიტანა რამის იქვე მოვკვსდი.სადღაც 5 მივიღებtiko - levymontes wrote:mec 4 mara saxlshi ar gagvishves :D kaic iyo xo vtamahsobdit da :D ertaerti matematika chatarda da imzec medzina naxevrad da meore geografia iq 10 mivige :DDDMariko wrote:qartulsi da biologiis nacvlad yvelaferi gamicda 4 gakvetili :DDD ^^^tiko - levymontes wrote:dges me qalaqobana movige :DDD da txlashuni saxeshi :D wagebulebs mared gavartyi :d au mgari iyo dges 10 bavshvi viyavit da 6 gakvetilidan marto 2 gakvetili chagvitada mteli gakvetilebi vtamahsobdit :D
ღირსიაა
თუ 2 ქულიანები იცოდა ქიმიაში ვარიანტი რაღას გაცვალა ?
MaRiami- Admin
აუუ რა შტერი ხარ :დდMariko wrote:fuuu amomivida me yelshi xorci dgesac xorci vchame ro movedi :DDDDDD ro vcham mere vfiqrob ra codoa cxoveli magis xorcs rom vcham :DDDDvanessa pose wrote:ააარაა კი მშია მაგრამმ ისე საჭმელიც არაფერია და სულ ნუ გათენდება.მაკარონი გაალეთეს ხორცში და მეზიზრება ეგ და ამიტოტომ გამოდის რომ არაფერია აკრტოფილიც გათავდა კვერცხიც და დავიღუპე სხვალ რა ვჭამოოMariko wrote:ui me at mitavqms :DDD vchame ukveeeeeeeeeeeeeeeeeeee vanesa rr gshia shen? Mmmmmmvanessa pose wrote:Bennu wrote:vanessa pose wrote:მე შოკოლადი მაქვს სამაგიეროოოდBennu wrote:vanessa pose wrote:მინდააა აბაააა.კოკა-კოლა ყოველთვის მინდა ,შოკოლადიც და ნაყინიცBennu wrote:vanessa pose wrote:თიკოოო ეხლა ცუდად გაგხადოო?
ukvee mec kit keti
MaRiami- Admin
აუუ მეც მინდაა ვჭამე უკვე დღეს მაგრამ ცოტა ვჭამეე კიდე მინდა ეხლაა ვაიმეე ცუდად ვარBennu wrote:vanessa pose wrote:Bennu wrote:vanessa pose wrote:მე შოკოლადი მაქვს სამაგიეროოოდBennu wrote:vanessa pose wrote:მინდააა აბაააა.კოკა-კოლა ყოველთვის მინდა ,შოკოლადიც და ნაყინიცBennu wrote:vanessa pose wrote:თიკოოო ეხლა ცუდად გაგხადოო?
ukvee mec kit keti
aua exla shemwvari kartofili minda magar ar gaimeketssssssssssssssss
MaRiami- Admin
Me qimiashi yvela sakixti vicodi da paralelebs davurige :DDDDDDDD yvela atebs mivigebt axla naxe da maguli gachedavs nagavi qalia :DDD
ყველა 10 ვერ მიიღებს ოროსნებს მაგ საკითხების სწავლაც დაეზარებათMariko wrote:Me qimiashi yvela sakixti vicodi da paralelebs davurige :DDDDDDDD yvela atebs mivigebt axla naxe da maguli gachedavs nagavi qalia :DDD
MaRiami- Admin
Page 63 of 67 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #8
» სულელური პოსტები #8
» სულელური პოსტები #9
» სულელური პოსტები #10