სულელური პოსტები #6
+4
Espinela-Fans
ely-sere
bianca y bruno
MaRiami
8 posters
Page 54 of 67
Page 54 of 67 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 60 ... 67
Re: სულელური პოსტები #6
vaime dedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cudad var agar shemidzliaMariko wrote:Gvanca viopveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
p.s. viyavi me mand da movkvdi damanebe taviii
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
Ara raaa ras gvelameboda mainc ra dasamali esaaaaaaaaaaatiko - levymontes wrote:vaime dedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cudad var agar shemidzliaMariko wrote:Gvanca viopveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
p.s. viyavi me mand da movkvdi damanebe taviii
fuuuuu
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
naxet yvelam <33333333333333 martla gulwrfelad metira
https://www.youtube.com/watch?v=jFXUg7KCZxw
miss prostitutaaaa:DDDD vitom rames aketebdes.erti feisbuqze mapovnina da mere magis megobrebistvis mimawerinaa\
Ines Robledo- საყვარელი სერიალი : ...
პოსტების რაოდენობა : 212
დაბადების თარიღი : 29.11.98
ქულები : 212
meobrebze miwera ras ushvelis? bozi bozad rcheba chemo inesita :DDDDD tu ipovi linki mome und avagino ic ra magari teqsi movumzade? au yvelaze magari isaa anden nikebs rom aketebs ertoba bavshvi arc postavs arafers sadaaq imis traki rom dapostos arada yvelafers kitxulobs darwmunebuli var :D a postsac naxavs eg ozandara zusatd vici da albat bogmisgan icleba shemomexmianos erti unda vagino egInes Robledo wrote:miss prostitutaaaa:DDDD vitom rames aketebdes.erti feisbuqze mapovnina da mere magis megobrebistvis mimawerinaa\
- Spoiler:
- daobebuli teslit gaketebuli virtxa
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
vaimee su damburdzglaMariko wrote:naxet yvelam <33333333333333 martla gulwrfelad metira
Inesta mogewona chemi prostitutas foto? Darwmunebuli var shen gesiamovneboda gvancaze ^^ uaresesrbs ro gwer is ufro tkbilad gxvdeba gulze xo vici.chemsavit nagqvi da gveli xar shwidzleba itqvas uaresic :dddddd kargi konkurenti myavxar mokled.
Tikooo shen postze imdeni vigadave Sg :DDd getyobq chemi dzma xar!
moewoneboa aba ra iqneboda chveni boandaras oreulia :DDDDDD shenc chemi dzma xar da gvancukelasnair bozandarebs ertad vutevt xo ici :DDD au rogor ver gvitans albat azze xar??:D eg araferi magan ar icis rom rogorc chven ver gvitans imaze 56045103016510359-jer metad vagineb :DDDMariko wrote:Inesta mogewona chemi prostitutas foto? Darwmunebuli var shen gesiamovneboda gvancaze ^^ uaresesrbs ro gwer is ufro tkbilad gxvdeba gulze xo vici.chemsavit nagqvi da gveli xar shwidzleba itqvas uaresic :dddddd kargi konkurenti myavxar mokled.
Mariko wrote:Vaimeeeeeeeeee cudad vaaaaar ra kargia aluchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gavataveb axla mtel parks modit gachamot rogor miyvvars cudad vaaaarrrrr vkvdebiiiiiiiiiiiiiiii
dampali xarrrrrrrr !!! maxarbeb?? mec mindaa yvelaze dzaan alucha miyvars magarm yvelagn mkvze aluchebiaa da ufrosorad tyemlebi male gamovides unda vuyidoo
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 14280
დაბადების თარიღი : 18.01.98
ქულები : 14734
ასაკი : 26
me viyide gogo iseti gemrieli iyo erti parki vchame mgoni da 10 lari miveci ra dzviria kide kai mamachems gamovatvi fuli me damenaneboda :DDDDDDDDDDDD auuuu xvale kide viyidi ertxel tu shevcham vso vxamdebi :DBennu wrote:Mariko wrote:Vaimeeeeeeeeee cudad vaaaaar ra kargia aluchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gavataveb axla mtel parks modit gachamot rogor miyvvars cudad vaaaarrrrr vkvdebiiiiiiiiiiiiiiii
dampali xarrrrrrrr !!! maxarbeb?? mec mindaa yvelaze dzaan alucha miyvars magarm yvelagn mkvze aluchebiaa da ufrosorad tyemlebi male gamovides unda vuyidoo
cudad var :DDDD gogo eg kide ver micnobs ise rogorc sachiroa :DDDDDDD martla ver micnobs seriozulad zogjer me meshinai chemi tavis da magas ufro unda eshinodes )))tiko - levymontes wrote:moewoneboa aba ra iqneboda chveni boandaras oreulia :DDDDDD shenc chemi dzma xar da gvancukelasnair bozandarebs ertad vutevt xo ici :DDD au rogor ver gvitans albat azze xar??:D eg araferi magan ar icis rom rogorc chven ver gvitans imaze 56045103016510359-jer metad vagineb :DDDMariko wrote:Inesta mogewona chemi prostitutas foto? Darwmunebuli var shen gesiamovneboda gvancaze ^^ uaresesrbs ro gwer is ufro tkbilad gxvdeba gulze xo vici.chemsavit nagqvi da gveli xar shwidzleba itqvas uaresic :dddddd kargi konkurenti myavxar mokled.
me vitiree asetebze cremlebi momdis xolme egeti gvelic ar var :)))))(((((tiko - levymontes wrote:vaimee su damburdzglaMariko wrote:naxet yvelam <33333333333333 martla gulwrfelad metira
Mariko wrote:me viyide gogo iseti gemrieli iyo erti parki vchame mgoni da 10 lari miveci ra dzviria kide kai mamachems gamovatvi fuli me damenaneboda :DDDDDDDDDDDD auuuu xvale kide viyidi ertxel tu shevcham vso vxamdebi :DBennu wrote:Mariko wrote:Vaimeeeeeeeeee cudad vaaaaar ra kargia aluchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gavataveb axla mtel parks modit gachamot rogor miyvvars cudad vaaaarrrrr vkvdebiiiiiiiiiiiiiiii
chems magazishi 9 lari girs ravi jr menaneba tan iseti sayvarlebi da kargebi iyven ra usmaartlobaa debilobaa vashli mteli welia da alucha didi didi 2 tvee
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 14280
დაბადების თარიღი : 18.01.98
ქულები : 14734
ასაკი : 26
:DDDDDDDDDDD auuu axla banans vcham midi gaskdi gulze vici ro dampali var fuu vashls ver vitan su nair-nairi maqvs xolme momitrvenBennu wrote:Mariko wrote:me viyide gogo iseti gemrieli iyo erti parki vchame mgoni da 10 lari miveci ra dzviria kide kai mamachems gamovatvi fuli me damenaneboda :DDDDDDDDDDDD auuuu xvale kide viyidi ertxel tu shevcham vso vxamdebi :DBennu wrote:Mariko wrote:Vaimeeeeeeeeee cudad vaaaaar ra kargia aluchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gavataveb axla mtel parks modit gachamot rogor miyvvars cudad vaaaarrrrr vkvdebiiiiiiiiiiiiiiii
chems magazishi 9 lari girs ravi jr menaneba tan iseti sayvarlebi da kargebi iyven ra usmaartlobaa debilobaa vashli mteli welia da alucha didi didi 2 tvee
ფუუ ეხლა ძაან მჟავე იქნებოოდაა.მე ძაან მწიფე მიყვარ წვენი რომ გასდის :დდMariko wrote:me viyide gogo iseti gemrieli iyo erti parki vchame mgoni da 10 lari miveci ra dzviria kide kai mamachems gamovatvi fuli me damenaneboda :DDDDDDDDDDDD auuuu xvale kide viyidi ertxel tu shevcham vso vxamdebi :DBennu wrote:Mariko wrote:Vaimeeeeeeeeee cudad vaaaaar ra kargia aluchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gavataveb axla mtel parks modit gachamot rogor miyvvars cudad vaaaarrrrr vkvdebiiiiiiiiiiiiiiii
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
Page 54 of 67 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 60 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #8
» სულელური პოსტები #8
» სულელური პოსტები #9
» სულელური პოსტები #10