Jose Ron/ხოსე რონი #1
4 posters
:: მსახიობები :: მსახიობი [კაცი] :: ხოსე რონი
Page 50 of 67
Page 50 of 67 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 58 ... 67
მოგწონთ ხოსე?
Re: Jose Ron/ხოსე რონი #1
auclebladtiko_levymontes wrote:rasac gaigeb dawereeeMaRiami wrote:saswrafood unda gavigoo hyavs tu ara livias sheyvarebuliii da yvela statia wavikitxo rac ronioze da liviaze iwereba. ragaceebi vanxe gushin, magram chori megonatiko_levymontes wrote:hmmmmmmmm mara armgonia mainc eseni ertad iyvneeeeeeeen!!!!!MaRiami wrote:vaaaaaaaaaaimeeeeeeeeeeeeeeeeee
pirvelad sentan gamoviqcevi bogmis amosantxevad :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
me amatze rame gavigo da ar davweroo? avafetqeb aqaurobas :DDDDDDDDDDDD
echvi maqvs male liviasac mouwevs chemi landzgvis atana
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
ise ro vukvirdebi nina dobrevis da ianis shemtxvevac analogiuri iyo. rogor uyvardat ertmaneti, sul ertad iyvenn, dashordnen da agarc sherigebulan, orive tav-tavis gzazea da echvi amqs amatac igive elit
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
vaimeeeeeeeeeeeeee vaimeeeeeeeeeeeeeeeeee gavrekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ra kargi videoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa me ver warmomidgenia aseti siyavruli dasrulebuliyo!!!!! orive ertoba sxvebtan albat imitomr om ertmaneti diaviywonMaRiami wrote:მანდ არის არიადნეს დაბადების დღე და ულოცავენ.
თქვეს, რომ ჩვენ ერთად ბევრჯერ გვითამაშია თეატრებშიო და ასე შემდეგო, მაგრამ როდესაც ერთ ტელენოველაში გადაგვიღეს ერთმანეთს კვლავ შევხდითო და გადაწყვიტეთ ერთად ვყოფილიყავითო. მერე ჰკითხეს ერთმანეთი სერიალში შეგიყვრდათო? და რონმა თქვა,რომ კიო. ერთად ძალიან ბევრ დროს ვატარებდითო, თითქმის სულ ერთად ვიყავით და აქედან გამომდინარე სერიაილდან შგევიყვარდა ერთმანეთიო. ადრე მას ვუყურებდი როგორც მეგობარსო , მაგრამ არ ვიცი რა მომივდაო, როცა სერიალში ერთად მიივღეთ მონაწილეობა შემიყვარდაო.
წამყვანებმა ჰკითხეს დაქორწინებზე არ ფიქრობთო? და არიადნემ არაო, ჩვენ ვერთობით, ასეც აკრგად ვართ და კარგ დროს ვატარებთო.
რონს ხელზე რაღაც ტატუსავით აქვს წარწერს, რომელიც არიადნემ შეურჩია.
წამყვანებმა არიადნეს ჰკითხეს შენ არ აპირებ ასეთი ტატუს გაკეთებასო? და საყურებლად მომწონსო, მაგრამოო... ვაპირებ ხელზე ხოსეს სურათი გავიკეთო ტატუდო.
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
auuuuuuuuuu nervei meshlebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa amati interviudan cans orm dahsorebis miuxedavd uyvart ertmanetiiiiiii!!!!!!!!!!!MaRiami wrote:ჟურნალისტები ამბობენ, რომ არიადნე და ხოსე ძალიან აკრგად იყვნენ ერთმანეთთანო და როცა გვეგონა, რომმ წყვილი მალე დაქორწინებოდა უცბად ისინი დაშორდნენ ერთმანეთსო.
ხოსეს ჰკითხეს: "გული გეტკინა არიადნესთან დაშორებისას?"
ხოსე: "ძალიან დიდი იმედი მაქვს, რომ არი თავის ოცნების მამაკაცს იპოვის, მე ასეთი ადამიანი არ ვიყავი"
არიადნე: " ეს იყო საუკეთესო ურთიერთობა ვისთანაც კი ოდესმე მქონია. ძალიან ბევრი პოზიტიური რამ იყო ჩვენს უერთიერთობაში. "
ჟურნალისტი:" რა მოხდა სინამდვილეში ტქვენს შორის?"
ხოსე: "პერსონალური პრობლემები გვქონდა"
ჟურნალისტი: "ახლაც გიყვარს?"
ხოსე: " მე იოს ყოველთვის ძალიან მიყვარდა და ვიტყვი, რომ ახლაც მიყვარხარ " (კოცნას უგზავნის ამ დროს)
ჟურნალისტი: " შენი აზრით შერიგების შანსი გაქვთ?"
ხოსე: "არა, არამგონია"
არიადნე: "არა"
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXMaRiami wrote:ვაიმეეე აქ მართლაა ცუდადდ ვაარ. რონი არიადნესთან დაშორების შესახებ ლააპრაკობს და ცრემლები როგორ მოსდიიის :XXXXXXXXX
armgonia orm grdznobebi ganelebuliyo magat shoriiisMaRiami wrote:mag videoebis shemdeg ukve echvi mepareba sherigdnenn
tu sherigeba undodat ukve unda sherigebuliyvenn da 1 wlis shemdeg araferi sheicvleba, priiqit gaunelebodat grdznobebi
tu ar sherigdebian ertad aramonia miigon monawileobaMaRiami wrote:magazee metad tu ramee gamixardebaa odesmee ar viciiitiko_levymontes wrote:
erti is iqnea sheni mosawoni eseni orm sherigdnen :DDD
vikivlebb albat
isic dzaan gamxiardeba axal telenovelashi tu agdaigeben ertad
MaRiami wrote:egec da isic pijakis shignit ro xeli chauyo :DDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:xeli rom hkra is momenti mainc yvelaze kai iyoo :DDDDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:tan ra juja iyo eg kacioi :DDD dzaaan cudad vxdebodi magaze da ronze xo saertoooddtiko_levymontes wrote:vaimeeeeeeeeeeeee :DDDDDDDDD esec rom ufro ashterebda da ufro sasacilo saxes igebdaMaRiami wrote:deda mishveleet :DDD ra saxe aqvs mag kacs, vkvdebi magiss axeze :DDDDDDtiko_levymontes wrote:xo aba 1 fotoshi is kaci chrdilavs daMaRiami wrote:meoreshic :DDDDDDtiko_levymontes wrote:bolo fotoshi ra shesaylapiaa <333MaRiami wrote:
tan roni mag kacs bidzias ro edzaxda :DDDDDDDDDDDD
armindaa orives gitmob :DDDMaRiami wrote:sheni roni iyoos :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD magram ara ronic momwoonstiko_levymontes wrote:solo mio :DDDDDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:alessandro marto chemia :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:nagavoo :DDDMaRiami wrote:meti saqme ar meqneboda :DDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:xamooo ar gamiyofdi? :DDDMaRiami wrote:me momcaa daa mere me vici :DDDDDDDtiko_levymontes wrote:amis loyebi mogvca netaaaMaRiami wrote:
boloo fotooo
neta mag seriebsh ukve ertad iyvnen?MaRiami wrote:vaimee marcelas ro uyurebs ragacnairad uuyurebs, gamoxedvis shignit kide ragac imaleba titqostiko_levymontes wrote:me saxeze meoresiiiMaRiami wrote:meore ki ara bolo momwonsstiko_levymontes wrote:რონს 2ფოტოში შეხედე შენ აააააააააააააააააMaRiami wrote:maqedan bolo jobia yvelas xoo, roniis shexedeeetiko_levymontes wrote:bolo mowmons meeeeMaRiami wrote:aq imdenad ar momwoonss, sxvebi uketesia bevradtiko_levymontes wrote:ra gemrielad icis kocnaMaRiami wrote:
araaa :DD isedac gadacveuli viyaviii :DDMaRiami wrote:nizlavis braliaa :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:gadavechvie kacebs DDD kai gadavwer :DDDMaRiami wrote:kii kacoo :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD pirvelad xo ar giyeniaatiko_levymontes wrote:შეეგუები ჩემს ნიკზე კაცის პროფილს? ;დდდMaRiami wrote:profilad daaaaaayeneee mereetiko_levymontes wrote:dzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan momewonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMaRiami wrote:vicodi vicodi vicodii :DDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:vaimeee am fotoze gavrekeeeMaRiami wrote:
uuyre mere :DDDDMaRiami wrote:ro amxsendeba kide minda yurebaatiko_levymontes wrote:vaime xooooooooMaRiami wrote:mand martla ver gaarchevdii kontraqtit qorwindebodnenn tu siyvaurlit, ise ubrwyinavdat tvalebiitiko_levymontes wrote:გოჭებიიიიიიიიიიMaRiami wrote:rogoor uyurebdnen ertmanetsstiko_levymontes wrote:meec <333MaRiami wrote:es momentii rogoor momwoonstiko_levymontes wrote:MaRiami wrote:
me arvici ra vifiqroooMaRiami wrote:mgonia rom ariadnes braliaa dashorebba. ronis bevra dufro uyvarda ariadne vidre ariadnes ronitiko_levymontes wrote:ras herigdebodnen icvlian sheyvarebulebs naskebivit -___-MaRiami wrote:amdeni xani avida da wesit unda sherigebuliyvnen ukveetiko_levymontes wrote:მაგის გამო მეტხრება ზუსტად ნერვებიიიი ცანს როგორუყვარდათ და მაგის მრე ცალცალკე როორ არიან მიკვირსMaRiami wrote:me piriqit meogna, rom uyvardat ertmaneit, serialidanac kargad chanda, magram amdenadac ar emgonaa rac fotoebi vnaxe magis ere gavreekeee da vegar visenebdi . magis mereee sxvastan rogor unda iyvenntiko_levymontes wrote:auu ariadnes da rons megona didad ar uyvrdat ertmaneti magram rom vnaxe ftoebi aaaaaa aruyvardat ki ara gavgijdii ase rom arvici aseti siyavruli rogor daaviwydaaatMaRiami wrote:sherigdnen rogorc undat, ar maintersebstiko_levymontes wrote:au ar unda dashoebuliyvnen raaaMaRiami wrote:
ariadne rom dashordena cristians 100% -it var darwmunebuli da rons titqos uyvars is kretini qali,magram mase ariadnec uyvarda da araferia gamoriccxuli
axla mishveleeeeeeeeeeeeeeet :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD aba me debili ki ar viyavi :DDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:viciii :DDDDDDd arada sheni mikvirda veraa estqo :DDDDDDDtiko_levymontes wrote:dzaan echviani gaxdi :DDDMaRiami wrote:qmari ro ar hyavdes sarachos ukve sxva ragacas vifiqrebdii :DDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:MaRiami wrote:juro que te amoshi rom vanxe , rom saracho tamashobda magaze ukve gavrekeeeee :DDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:latariashi yavs mogebuli :DDDDDDDDDDMaRiami wrote:mec eg unda metqva :DD ertmanets ver shordebiann. sadac josea iq sarachocaa :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:eseni etyoba kai megorbbei ariaaan anda rogor ar iqnebian 3 serialshi tamahsobnen ertad :DDDMaRiami wrote:
winaswar daskvnebs nu gavaketeeebtMaRiami wrote:liviastan yofnas martla mirchevnia irantan iyoos. irantan zustad vicodi ro shansi ar hqonda da livistan ravici abaatiko_levymontes wrote:mgoni jobda irantan yofiliyo :DDDDDDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:amazee metaad araferii gamixardebodaaaaaaatiko_levymontes wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vicodiiiiiiiiiiiiiiiii vicodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vicodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rogorc ki mowmere eg gavifiqreeeee is arc mfiiqria rom sherigdebodneeeen ganshorebaze vifiqre egreveeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eg gavfiiqre da kide is metqi navarretestan xo ar ganixileba wyvilshitqoo nu ag oridan ert-erti meonaaaaMaRiami wrote:როგორც ცნობილია ირან კასტილოს და ხოსე რონის 4 თვიანი ურთიერთობა დასრულდა! მსახიობებმა გადაწყვიტეს ორივე თავიანთ გზას გაჰყოლოდა.
როგორც ცნობილია ურთიერთობა ხოსე რონის ინიციატივით დასრულდაა!
isterikebshii viyaaviii ramiis vikivleee bolo xmazeeee
da kide aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ro amxsendebaa kide kivili mindaaaaaa
Page 50 of 67 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 58 ... 67
Similar topics
» Jose Ron/ხოსე რონი #2
» Jose Ron/ხოსე რონი #3
» ხოსე რონი თუ ივან სანჩესი
» ხოსე რონი თუ ხორხე სალინასი?
» ხოსე რონი თუ რაფაელ ამაია
» Jose Ron/ხოსე რონი #3