Jose Ron/ხოსე რონი #1
4 posters
:: მსახიობები :: მსახიობი [კაცი] :: ხოსე რონი
Page 44 of 67
Page 44 of 67 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 55 ... 67
მოგწონთ ხოსე?
Re: Jose Ron/ხოსე რონი #1
erti is iqnea sheni mosawoni eseni orm sherigdnen :DDDMaRiami wrote:xo icii me rogoric var, chemi mosawonii veraferi gaaketes ra :DDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:mokled raaa mizezebi ar geleva :DDDMaRiami wrote:shen ara, magram me chamashxama. mand sxvanairad kocnidnen. me ufro metii mindoda :DDD mand nazad kocnidnen cotaa, me ufro sxvanairi minddoatiko_levymontes wrote:xoooa araferma rom ar chagvashxamaaa arc musikam da arc vinmeeeemMaRiami wrote:ai eg aris is momentii amdeni tanjvis shemdeg ro dzlivs gvegirsa magati kocnaaa :DDDtiko_levymontes wrote:chemi erterti usayvarlesi momentiiiiiMaRiami wrote:
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
+ ulvashebiMaRiami wrote:wverebic sazizgrad aqvstiko_levymontes wrote:iq 5 chemxela ragac ubedureba acvia da :DDDDMaRiami wrote:mag qorwilshi rogoooorr mowmooons sad eg da sad livis serialshi roatiko_levymontes wrote:mec dzaaan dzaaan momwoondaaaaMaRiami wrote:mag seriashiiic rogor momwoons alessandroo, rogorr iyurebodaa vaimeeee, bogmas da sidzulvils afrqvevda, magram egec momwoondatiko_levymontes wrote:ai dzaaan dzaaan uxdebian ertmaneeeeeeeeeeeeeetsMaRiami wrote:
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
me a gavaketebdi maseeeMaRiami wrote:me rom scenaristi vyofiliyavi mec mas egavaketebdi da me rom alessandro vyofiiyavi mahsinac mase gavaketebdi da ra mixvedra undoda :DDDDDDtiko_levymontes wrote:xoo shen xo rogorc yoveltvis rasac ityvi xdeba :DDMaRiami wrote:mag seriashi zustad vicodii mas ero iqnebodaa, xo gitxraiiitiko_levymontes wrote:imitom rom scenaristi hyavs dauniii -___-MaRiami wrote:eg ariiiss chemi ert-erti usayvarlesii momentii daa ra moxdebodaaaaa, rom.........tiko_levymontes wrote:am momentzecgavrekeeeeMaRiami wrote:
magasac ar velodi me :DDDDD
uimeeE :DDDMaRiami wrote:mag dros romeil momenti vigulisxme agar maxsovs :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:romeli meoe :DDDD xels rom hkravs im kacs? :DDMaRiami wrote:eg momenti ise mec momwons :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD da kide meore imas mere davdeb ro maxssendeba cudad var LDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:vaimeee :DDDDDDDMaRiami wrote:shen viciii :DDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:amas mec ki amvigebdi DDDDDDDDDMaRiami wrote:
me pirveli ufro mwomns tvalbshi rom uyurebeeenMaRiami wrote:eg mec mqonda agdawerili ogond sxva momenti, ro kocnian da ro kocnian is daayene. me mainc ver movixden da washlas vapirebdi datiko_levymontes wrote:vaimeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kide damaswro tqmaaaaaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD unda damwera exla profilebis failshi viwertqo da dedaaaaaaaaaaaaaa DDDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:daaaaayenee profilaaaad :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:meeec saswaulad momeownaaaaMaRiami wrote:es foto momwons dzaantiko_levymontes wrote:rogor uyurebeeeeenMaRiami wrote:
sul gagarekina shen amatma :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:mag droos ufro mindoda, rom ekocnaaaaaaatt , tan iseti saxeee da gamixedva hqondaa, rom aaaaaaaaaaaaaaaaaaatiko_levymontes wrote:meeeeeeeeeeeeec auuu ra kaia gabrazebuli saxe rom aqvs yurebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMaRiami wrote:kocnis dros meore nawilshi momwoondaaaaaaaaaatiko_levymontes wrote:orives dros ertmanetze uketesi iyoo xan rogr xan rogooorMaRiami wrote:mec tan dzaaaaaaann , mase ufro momwonda kidec mgonii? ara orive kargi iyotiko_levymontes wrote:megabrazebul alessandrozec vgijdebodiiiiMaRiami wrote:
:სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01:
:სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01:
xeli rom hkra is momenti mainc yvelaze kai iyoo :DDDDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:tan ra juja iyo eg kacioi :DDD dzaaan cudad vxdebodi magaze da ronze xo saertoooddtiko_levymontes wrote:vaimeeeeeeeeeeeee :DDDDDDDDD esec rom ufro ashterebda da ufro sasacilo saxes igebdaMaRiami wrote:deda mishveleet :DDD ra saxe aqvs mag kacs, vkvdebi magiss axeze :DDDDDDtiko_levymontes wrote:xo aba 1 fotoshi is kaci chrdilavs daMaRiami wrote:meoreshic :DDDDDDtiko_levymontes wrote:bolo fotoshi ra shesaylapiaa <333MaRiami wrote:
tan roni mag kacs bidzias ro edzaxda :DDDDDDDDDDDD
MaRiami wrote:rames vuzaammtiko_levymontes wrote:profilad ragacnairad darcheba gogo navarretes foto rom darcha ise darcheba magram shen is emogixdebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa magram xelmowera ajobebs albaaaat albat ki ara xelmowerad daayene me ar miiyvars xo ici xelmowerebi :DDD da profilad kide tyuilad gavafuchebMaRiami wrote:eg momenti daayene profilad anr ame uqeniiii. andac araa me minda egg rames vuzam,profilad aramgonia gamodges, magram xelmowerad mainc xo iqneba kargitiko_levymontes wrote:meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec rogor mowmonda mag moemntit rom iwyebdoa seriali da musika edo vaimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeMaRiami wrote:vaimee vaimeeeeeee vgijdebii mag fotoozeeeeeee. neta eg momentii serialshic yofiliyooo. ariadnes tvalebi momwon mand dzaaaan. vchedav mag fotoze yvela mxrivtiko_levymontes wrote:mec aswualad momwoooooooooooooooooons tan seriali am momentit rom iwyeboda aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMaRiami wrote:es foto momwons dzaan
mag fotos ise ar davtoveeeeeeebb
solo mio :DDDDDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:alessandro marto chemia :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:nagavoo :DDDMaRiami wrote:meti saqme ar meqneboda :DDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:xamooo ar gamiyofdi? :DDDMaRiami wrote:me momcaa daa mere me vici :DDDDDDDtiko_levymontes wrote:amis loyebi mogvca netaaaMaRiami wrote:
boloo fotooo
MaRiami wrote:xarisxiii :DDDDDDDDDDDDDDD ise cotaa ufro didi xanic rom yofiliyoo kargi iqnebodaaaaaatiko_levymontes wrote:ხოოოო მაგს ერიის კმაყოფილი ხომ ხარ მაინც ;დდდ თუ არის კიდე რამე მიზეზი ;დდდMaRiami wrote:23 seriashi roa momenti eg gagrdzelda did xanstiko_levymontes wrote:cota xai romc gagrdzleebuluiyo ar mawyobdaaa daa :DDMaRiami wrote:dzlivs akoces datiko_levymontes wrote:es momentii ramden xans gagrdzeldaaaMaRiami wrote:
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
me saxeze meoresiiiMaRiami wrote:meore ki ara bolo momwonsstiko_levymontes wrote:რონს 2ფოტოში შეხედე შენ აააააააააააააააააMaRiami wrote:maqedan bolo jobia yvelas xoo, roniis shexedeeetiko_levymontes wrote:bolo mowmons meeeeMaRiami wrote:aq imdenad ar momwoonss, sxvebi uketesia bevradtiko_levymontes wrote:ra gemrielad icis kocnaMaRiami wrote:
mideeee shenia :DDDDDDDDDDDMaRiami wrote:
kretinebi arian da ras moelodiiiMaRiami wrote:erti wesieri foto mainc rogor ar unda daedooot am momentiidantiko_levymontes wrote:ესენი ისეტებია ხელმოწერდაცა არ ივარგებს და პროფილად ხო ზედმეტია ლაპარაკიMaRiami wrote:maqedan romelime profilad minda, magram ar gamodgeba da haatiko_levymontes wrote:mec dzaaaan momwooooonseMaRiami wrote:gavrekee mag fotoebzee roo vnaxeetiko_levymontes wrote:vaimeee eseni ra kai fotoebiaaaaMaRiami wrote:
gadavechvie kacebs DDD kai gadavwer :DDDMaRiami wrote:kii kacoo :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD pirvelad xo ar giyeniaatiko_levymontes wrote:შეეგუები ჩემს ნიკზე კაცის პროფილს? ;დდდMaRiami wrote:profilad daaaaaayeneee mereetiko_levymontes wrote:dzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan momewonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMaRiami wrote:vicodi vicodi vicodii :DDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:vaimeee am fotoze gavrekeeeMaRiami wrote:
Page 44 of 67 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 55 ... 67
Similar topics
» Jose Ron/ხოსე რონი #2
» Jose Ron/ხოსე რონი #3
» ხოსე რონი თუ ივან სანჩესი
» ხოსე რონი თუ ხორხე სალინასი?
» ხოსე რონი თუ რაფაელ ამაია
» Jose Ron/ხოსე რონი #3