სულელური პოსტები #5
+5
Espinela-Fans
giorgi
Mariko
tiko_levymontes
MaRiami
9 posters
Page 47 of 67
Page 47 of 67 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 57 ... 67
Re: სულელური პოსტები #5
chemi sereMariko wrote:
Espinela-Fans- საყვარელი სერიალი : Game of thrones/Kara Sevda
პოსტების რაოდენობა : 26147
დაბადების თარიღი : 11.08.01
ქულები : 26762
ასაკი : 23
აუ რა დებილი ხაარ.არავინ რომ არ მოგილოცავდა ხო იქნებოდი ღირსიEspinela-Fans wrote:უი თორმეტი მიწერია ჩავასწორებMariko wrote:me 12 vicodi da aqac 12 giweria gogo :DEspinela-Fans wrote:11 გოგოMariko wrote:vici chemo gijo :DDDDDDDDDDDDDDDDDD me pirvelshi var :D ^^ chemi espinela kide 12Espinela-Fans wrote:მარტო შენ არ ხარ აგვისტოში დაბადებულიი კუნაMariko wrote:momitaceeet :DDD <3 zustiiiiiiaaaaaaaaaaaa
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
botea da mere me ro mivulocavdi 1 wt ro gadadeboa 12 da ro metyoda madloba maar ukve 1 wt ia rac chemi dab dge agaraa mere vcemdi xo vicivanessa pose wrote:აუ რა დებილი ხაარ.არავინ რომ არ მოგილოცავდა ხო იქნებოდი ღირსიEspinela-Fans wrote:უი თორმეტი მიწერია ჩავასწორებMariko wrote:me 12 vicodi da aqac 12 giweria gogo :DEspinela-Fans wrote:11 გოგოMariko wrote:vici chemo gijo :DDDDDDDDDDDDDDDDDD me pirvelshi var :D ^^ chemi espinela kide 12Espinela-Fans wrote:მარტო შენ არ ხარ აგვისტოში დაბადებულიი კუნაMariko wrote:momitaceeet :DDD <3 zustiiiiiiaaaaaaaaaaaa
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
mesame zedmetia arc turqia da arc gadasarevi qalia ai es ori dzaan momwonsEspinela-Fans wrote:chemi sereMariko wrote:
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
Mariko wrote:botea da mere me ro mivulocavdi 1 wt ro gadadeboa 12 da ro metyoda madloba maar ukve 1 wt ia rac chemi dab dge agaraa mere vcemdi xo vicivanessa pose wrote:აუ რა დებილი ხაარ.არავინ რომ არ მოგილოცავდა ხო იქნებოდი ღირსიEspinela-Fans wrote:უი თორმეტი მიწერია ჩავასწორებMariko wrote:me 12 vicodi da aqac 12 giweria gogo :DEspinela-Fans wrote:11 გოგოMariko wrote:vici chemo gijo :DDDDDDDDDDDDDDDDDD me pirvelshi var :D ^^ chemi espinela kide 12Espinela-Fans wrote:მარტო შენ არ ხარ აგვისტოში დაბადებულიი კუნაMariko wrote:momitaceeet :DDD <3 zustiiiiiiaaaaaaaaaaaa
MaRiami- Admin
Mariko wrote:botea da mere me ro mivulocavdi 1 wt ro gadadeboa 12 da ro metyoda madloba maar ukve 1 wt ia rac chemi dab dge agaraa mere vcemdi xo vicivanessa pose wrote:აუ რა დებილი ხაარ.არავინ რომ არ მოგილოცავდა ხო იქნებოდი ღირსიEspinela-Fans wrote:უი თორმეტი მიწერია ჩავასწორებMariko wrote:me 12 vicodi da aqac 12 giweria gogo :DEspinela-Fans wrote:11 გოგოMariko wrote:vici chemo gijo :DDDDDDDDDDDDDDDDDD me pirvelshi var :D ^^ chemi espinela kide 12Espinela-Fans wrote:მარტო შენ არ ხარ აგვისტოში დაბადებულიი კუნაMariko wrote:momitaceeet :DDD <3 zustiiiiiiaaaaaaaaaaaa
Espinela-Fans- საყვარელი სერიალი : Game of thrones/Kara Sevda
პოსტების რაოდენობა : 26147
დაბადების თარიღი : 11.08.01
ქულები : 26762
ასაკი : 23
vaime dges ra dega mokled imedeni ragac moxda roomm raviii dzaan magarii dgeaaa ...............
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 14280
დაბადების თარიღი : 18.01.98
ქულები : 14734
ასაკი : 26
ხოო მართლა მაგარი დღეაა.დღეს მოხდა ის რასააც ძალიან დიდი ხანია ველოდებიი და მინდოდააBennu ♥ wrote:vaime dges ra dega mokled imedeni ragac moxda roomm raviii dzaan magarii dgeaaa ...............
MaRiami- Admin
vanessa pose wrote:ხოო მართლა მაგარი დღეაა.დღეს მოხდა ის რასააც ძალიან დიდი ხანია ველოდებიი და მინდოდააBennu wrote:vaime dges ra dega mokled imedeni ragac moxda roomm raviii dzaan magarii dgeaaa ...............
p.s sheni postebi gawitlebuliaa da ra xdeba?? :givi: :
ჯანდაბააა.ვიღაცაა ნაბიჭვარი მამინუსებს ისეევ და წეროს და იყოს თან ვერარც რომ დაწერსBennu wrote:vanessa pose wrote:ხოო მართლა მაგარი დღეაა.დღეს მოხდა ის რასააც ძალიან დიდი ხანია ველოდებიი და მინდოდააBennu wrote:vaime dges ra dega mokled imedeni ragac moxda roomm raviii dzaan magarii dgeaaa ...............
MaRiami- Admin
eg idioti vinc minusebs wers xelshi chamagdebina gavglijavdi shuashiBennu wrote:vanessa pose wrote:ხოო მართლა მაგარი დღეაა.დღეს მოხდა ის რასააც ძალიან დიდი ხანია ველოდებიი და მინდოდააBennu wrote:vaime dges ra dega mokled imedeni ragac moxda roomm raviii dzaan magarii dgeaaa ...............
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
ვინც ამინუსებს ღირსია მოკვდეს,ისეთი ბოროტია დდა ნაგავი ჯოჯოხეტშიც არ არის მაგის ადგილი აკეთოს ესენი და მალე მოკვდება და სადაც წაეთრევაა ანხავსely-sere wrote:eg idioti vinc minusebs wers xelshi chamagdebina gavglijavdi shuashiBennu wrote:vanessa pose wrote:ხოო მართლა მაგარი დღეაა.დღეს მოხდა ის რასააც ძალიან დიდი ხანია ველოდებიი და მინდოდააBennu wrote:vaime dges ra dega mokled imedeni ragac moxda roomm raviii dzaan magarii dgeaaa ...............
MaRiami- Admin
იყოს და წეროს ბოლოს მაინც ყველაფერი გაირკვევა :) არაფერი არ იმალებაა
aseti unamuso rogor unda iyo adamianivanessa pose wrote:ვინც ამინუსებს ღირსია მოკვდეს,ისეთი ბოროტია დდა ნაგავი ჯოჯოხეტშიც არ არის მაგის ადგილი აკეთოს ესენი და მალე მოკვდება და სადაც წაეთრევაა ანხავსely-sere wrote:eg idioti vinc minusebs wers xelshi chamagdebina gavglijavdi shuashiBennu wrote:vanessa pose wrote:ხოო მართლა მაგარი დღეაა.დღეს მოხდა ის რასააც ძალიან დიდი ხანია ველოდებიი და მინდოდააBennu wrote:vaime dges ra dega mokled imedeni ragac moxda roomm raviii dzaan magarii dgeaaa ...............
zustadBennu ♥ wrote:იყოს და წეროს ბოლოს მაინც ყველაფერი გაირკვევა :) არაფერი არ იმალებაა
Page 47 of 67 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 57 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #6
» სულელური პოსტები #7
» სულელური პოსტები #8
» სულელური პოსტები #8